AKBANK BANKA PERSONELİ ALIYOR

AKBANK BANKA PERSONELİ ALIYOR
Akbank Nisan ayı banka personel alım ilanını yayımladı. Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda kadroda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Akbank Nisan ayı banka personel alım ilanını yayımladı. Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda kadroda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Akbank daha önceden yayımladığı personel alım ilanında Nisan ayının girmesinin ardından güncelleme yaptı. 

Akbank tarafından güncellenen personel alım ilanında farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği çok sayıda kadrodan personel alımı yapılacağı ilan edildi. 

Söz konusu banka personeli alım ilanının detayları şu şekilde,

AKBANK NİSAN AYI BANKA PERSONELİ ALIM İLANI

Akbank kadrosunda eksik bulunan şubelerinin personel ihtiyacını gidermek adına personel alımı yapıyor. 

En az lise mezunu olmak üzere önlisans ve lisans mezunu adaylarında başvuru yapabilecekleri personel alım ilanında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Banka tarafından yayımlanan ilanda yer alan boş pozisyonları sizlere aşağıda aktarıyoruz 

Çağrı Merkezi Dış Kaynaklar Takımı, Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yönetici Asistanı, Bilgi Teknolojileri Müfettişi, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Temsilcisi, BT Staj, Birebir Segment Müşteri Temsilcisi, Uygulama Güvenliği Mimarı, Yeni Ödeme Sistemleri Yöneticisi, Müşteri Deneyim Yöneticisi, Strateji Yönetici, Net Yazılım Uzmanı, Mobil Uygulamalar Yöneticisi, Deneyim Tasarımcısı, Java Yazılım Uzmanı, KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Yatırım Hizmetleri Yöneticisi, Müşteri Deneyimi Yöneticisi, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Nakit Operasyon Yetkilisi, Görsel Tasarım Uzmanı, Yetenek Yöneticisi

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza yukarıda da aktardığımız gibi Akbank çok sayıda kadroda personel alım ilanı yayımladı. 

Alım yapılacağı açıklanan bu pozisyonlara başvuru yapacak adayların ise belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Akbank tarafından personel alım ilanlarına başvuru koşulları şu şekilde,

Akbank adayların, alım yapılacağı duyurulan unvanlara göre belirlenen eğitim seviyelerinden mezun olmalarını, alım yapılacak şehirde ikamet etmelerini veya edebilecek olmalarını, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunlarının bulunmamasını, erkek adaylar için askerlik görevi ile ilişiğinin bulunmamasını, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi olmalarını, sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmalarını talep ediyor.

BAŞVURULAR ELEKTRONİK OLARAK YAPILACAK

Akbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. İlanlara başvuru yapacak adaylar ise başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapacaklar. 

Adayların öncelikle ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olmaları gerekiyor. Üyelik işlemini gerçekleştiren adaylar ise yukarıda yer alan ve kendilerine uyan pozisyonlara elektronik olarak başvuruda bulunabilirler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.