AKDO, DONDURMA İLE BOY ÖLÇTÜ

AKDO, DONDURMA İLE BOY ÖLÇTÜ
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu 1. Uluslararası dondurma festivali dondurma firmalarının birbirinden muhteşem şovları ile devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu 1. Uluslararası dondurma festivali dondurma firmalarının birbirinden muhteşem şovları ile devam ediyor. Dondurma Festivali sponsorlarından AKDO, dondurma şovunda vatandaşların boyunu ölçtü.

Onlarca ton dondurma dağıtımının yapıldığı Uluslararası dondurma festivalinde, birbirinden muhteşem etkinliklerle devam ediyor. Dondurma firmaları tonlarca dondurmayı festivale katılan vatandaşlara ikram ediyor. Büyük ilgi gören AKDO firma ustaları, gerçek maraş dövme dondurması ile şovlarına vatandaşları da dahil ederek büyük alkış topladı.

DONDURMA İLE BOY ÖLÇMEK

Dondurma ile boy ölçmek için donurmanın katıksız olması gerektiğini söyleyen ustalar, ''gerçek maraş dondurması lastik gibi süner kopmaz. Tezgahlarda dövülerek kıvamı sağlanan dondumra Maraş'ın has dondurmasıdır. Bu dondurma her derde devadır. Her derde deva AKDO dondurması işte burada.'' diyerek lastik gibi sünen has Maraş Dondurması ile boy ölçümü yaptı. Ve yüzlerce kilo ağırlığında ki dondurma ikramı şov ile başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.