ANNE KARNINDA ZAFER İŞARETİ

ANNE KARNINDA ZAFER İŞARETİ
Anne karnındaki bebeklerin çekildiği dört boyutlu ultrason fotoğraflara takılan pozlar bazen şaşırtıyor.

Anne karnındaki bebeklerin çekildiği dört boyutlu ultrason fotoğraflara takılan pozlar bazen şaşırtıyor. Henüz 22 haftalıkken zafer işareti yapan bebeğin fotoğrafı bunlardan en ilgi çekici olanı.

Memorial Kayseri Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Gökalp Öner'in yaklaşık 2 yıldır çektiği 400'ün üzerinde, dört boyutlu ultrason fotoğraflara takılan anne karnındaki bebeklerin ilginç pozları dikkat çekiyor. Zafer işareti yapan, burnunu karıştıran, dilini çıkaran, uzun hava çeken, düşünen bebek fotoğrafları ebeveynleri hem mutlu ediyor hem de şaşkınlığa uğratıyor.

FOTOĞRAFLAR EBEVEYNLERİN BEBEKLERİNE BAĞLILIKLARINI ARTIRIYOR

Anne karnındaki fotoğrafları 22'nci haftadan itibaren aldıklarını söyleyen Doç. Dr. Gökalp Öner, "Dört boyutlu olarak anne karnındaki bebeklerimizin yüzünü, ellerini, ayaklarını görüntüleyebiliyoruz. Bunlar aileye mutluluk veriyor. Anne ve babanın bebeğin iyi olduğunu, nasıl olduğunu görmelerini sağlıyor hem de bağlılık duygusunu sağlıyor. Anne adaylarının bebeği canlı canlı görmesi bebeklerine bağlanmasını daha çok artırıyor. Bebekleri ile çok bağ kuramayan babalar, çocuklarını gördükleri zaman daha çok bağlanıyorlar. Onların güvende olduklarını gördüklerinde de rahatlıyorlar ve mutluluk duyuyorlar. Bu dört boyutlu ultrason resimlerimiz, hem bize hem aileye mutluluk ve güven veriyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR HAMİLELİK SÜRECİNDE MUTLULUK KAYNAĞI

Mutlu geçirilmesi gereken hamilelik dönemini bu fotoğraflarla renklendirdiklerini dile getiren Doç. Dr. Gökalp Öner, "Bu fotoğraflarda bazen ilginç pozlar yakalıyoruz. Bebeklerimiz ağlarken, gülerken, düşünürken, zafer işareti yaparken, burnunu karıştırırken... Bunları yakaladığımızda ailenin de bizim de hoşumuza gidiyor. Böyle mutlu anları paylaşıyoruz. Çünkü gebelik süreci ve doğum, düğün gibi mutlu geçirilmesi gereken bir süreç" ifadelerini kullandı.

 

ANNE KARNINDA ZAFER İŞARETİ

ANNE KARNINDA ZAFER İŞARETİ

ANNE KARNINDA ZAFER İŞARETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.