Ateş: Çocukların iyi eğitim almaya hakları var

Ateş: Çocukların iyi eğitim almaya hakları var
CHP Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş Selimiye mahallesindeki okullar ile ilgili açıklama yaptı

CHP Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş Selimiye mahallesindeki okullar ile ilgili açıklama yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş merkezi 7. Km uzaklıktaki Selimiye Mahallesinde ki okulun ve okulda eğitim yapan öğrencilerin durumu ile ilgili bir basın açıklaması yaparak konuyu kamuoyu ile paylaştı.

selimiye-1.jpeg

Ünal azıklamasında: “Selimiye mahallemiz merkeze 7 kilometre Yani hemen şehrin yanı başında bir mahalle fotoğraflarda da göreceğiniz üzere 60 yıllık barakadan bozma ve maalesef konteyner tarzı bir ortamda çocuklarımız Eğitim görüyor.

2014 yerel seçimlerinde ve ondan sonra iki defa gündeme taşıdığınız bu sorun maalesef hala çözülemedi her yere gerekli gereksiz her türlü binayı yapan ilgililer nedense Selimiye Mahallesi'nin okul sıkıntısını bir türlü çözemiyorlar.

 Oysa Selimiye'de 190 ilkokul 140 ortaokul öğrencisi var bu mahallede 2 tanesi 16 metrekare 1 tanesi 10 metrekare olan 60 yıllık okul demeye bin şahit gerekli bir ortamda eğitim yapılmaya çalışılıyor

Bu utancın bir an önce sonlandırılmasını Selimiye'de eğitim-öğretim görecek evlatlarımızın doğru düzgün bir okul binasına kavuşmasını istiyoruz

selimiye-ilkokolu.jpeg

Basın açıklamamız en başında da belirttiğim gibi gerekli gereksiz her yere okul yapan bakanlık gördüğü her yere park kendisine Saraylar gibi belediye binaları yapan belediye yetkilileri bir an önce bu sorunu çözmek zorundalar bu konuda başta Sayın valimiz olmak üzere Milli Eğitim müdürümüzün duyarlı davranacağını olan inancımla tüm hemşerilerime sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.