BAKAN BAK'TAN GALATASARAY TARAFTARINA GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

BAKAN BAK'TAN GALATASARAY TARAFTARINA GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Konya'da saldırıya uğrayan Galatasaray taraftarı Hakan Karaoğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Konya'da bir grubun saldırısına uğrayan Galatasaray taraftarı Hakan Karaoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Selçuk Üniversitesi öğrencisi Hakan Karaoğlu'nu telefonla arayan Bak, genç taraftara saldıranların, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a göre gerekli cezaları alacağını belirterek, gözaltına alınanlarla ilgili yasal süreci yakından takip ettiğini söyledi.

Hakan Karaoğlu ise sosyal medya hesabından, "Beni arayan, halimi hatırımı soran Sayın Bakanım Osman Aşkın Bak'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, hala şaşkınım." ifadelerini paylaştı.

Bakan Bak da Twitter hesabında, "Kardeşim, her zaman yanındayız. Spor sevgin de Galatasaray tutkun da hiç bitmesin. Okulunun da takipçisiyim. İyi bir mühendis olacaksın." mesajına yer verdi.

Muhabir: İlknur Yurdakul

BAKAN BAK'TAN GALATASARAY TARAFTARINA GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.