BANKA DOLANDIRICILARI GÜVENLİK KAMERASINDA

BANKA DOLANDIRICILARI GÜVENLİK KAMERASINDA
İstanbul'da çökertilen dolandırıcılık şebekesinin üyeleri güvenlik kameralarına takıldı.

İstanbul'da çökertilen dolandırıcılık şebekesinin üyeleri güvenlik kameralarına takıldı. Şebeke üyeleri, banka şubesine girerken ve ATM'den para çekerken görülüyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenlenen iki ayrı operasyonda, sahte belgelerle biri Küçükçekmece Sefaköy'de, diğeri Kağıthane Çağlayan'da bulunan banka şubelerini dolandıran şebekeyi çökertmiş, 1'i kadın 6 kişiyi gözaltına almıştı.

Başka kişilerin kimlik bilgileri ile sahte belge düzenleyip bankaları dolandıran şebekenin üyeleri, dolandırdıkları bankaların güvenlik kameralarına yansıdı. Özel bir bankandan sahte belgelerle kredi temin eden V.Ş., bankanın Sefaköy'deki ATM'sinden para çekerken görülüyor. Güvenlik kamera kayıtlarında, V.Ş., para çektikten sonra ATM'den uzaklaşırken, diğer bir görüntüde ise 26 Eylül'de düzenlenen operasyonla gözaltına alınan H.T. adlı kadının, yine özel bir bankanın Çağlayan şubesine girip, başka kişiler adına başvurduğu krediyi almak için şubeye girdiği görülüyor. Polisin düzenlediği operasyondan kısa süre önce güvenlik kameralarına yansıyan H.T., bankadan çektiği iddia edilen 17 bin 700 lira nakit para ile şubeden ayrılıyor.

(Sadık Kahraman /İHA)

BANKA DOLANDIRICILARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.