BAŞKAN ÇELEĞEN ÖĞRENCİLERE KARNE DAĞITTI

BAŞKAN ÇELEĞEN ÖĞRENCİLERE KARNE DAĞITTI
Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. dönemini tamamlayarak yarıyıl tatiline giren öğrencilere kendi elleriyle karnelerini dağıttı.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. dönemini tamamlayarak yarıyıl tatiline giren öğrencilere kendi elleriyle karnelerini dağıttı.

karne-1.jpg

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Abdurrahim Karakoç İlk okulu,15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu, İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğrencilerinin karne sevincine ortak oldu. Türkiye’nin en büyük zenginliğinin genç nüfus olduğunu vurgulayan Başkan Çeleğen , “Toplumumuzun kalkınmasının ancak eğitimle mümkün olduğunun bilinciyle eğitime her zaman her konuda destek oluyoruz. Öğrencilerimiz karnelerini alarak yarıyıl tatiline ayrıldılar. Yerel yönetim olarak, yavrularımızın milli ve manevi değerleri özümsemiş, tam donanımlı bireyler olarak yetişmesi için hiç bir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Öğrencilerimiz ülkemizin geleceği, istikbali ve en büyük zenginliğidir. Bugün bu sıralarda oturan evlatlarımız yarınların mimarı olacaklar. Her türlü bilgi birikim ve donanımıyla çağın gereksinimlerine uygun şekilde yetişen evlatlarımız aydınlık Türkiye’nin geleceğidir” ifadelerini kullandı.

karne-3.jpg

Karne heyecanı yaşayan çocuklara tatillerini faydalı faaliyetlerle geçirmelerini tavsiye eden Başkan Çeleğen “Çocuklarımız yorucu ve yoğun tempolu bir eğitim öğretim sürecini tamamladılar. Öğrencilerimize en büyük tavsiyemiz yarıyıl tatilini iyi değerlendirmeleri ve kitap okuyarak geçirmeleridir. Bakanımız açıklaması ile yarıyıl tatilinde öğrencilerimize ödev verilmedi. Ama öğrencilerimiz eğitim amaçlı yararlı faaliyetler ve yarıyıl tekrar kitapları ile işlemiş oldukları konuları tekrar etmeleri ikinci dönem için faydalı olacağına inanıyorum. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bir kez daha iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

karne2.jpgkarne3-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.