BAŞKAN ERKOÇ: “BÜYÜKŞEHİR FARKIYLA TÜM SORUNLARIMIZI ÇÖZECEĞİZ”

BAŞKAN ERKOÇ: “BÜYÜKŞEHİR FARKIYLA TÜM SORUNLARIMIZI ÇÖZECEĞİZ”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yol ve içmesuyu problemlerini çözmek için gayret sarfettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yol ve içmesuyu problemlerini çözmek için gayret sarfettiklerini söyledi.

Başkan Erkoç, beraberinde AK Parti Milletvekilleri Celalettin Güvenç, M.Uğur Dilipak, İlker Çitil, İmran Kılıç ile AK parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ve ilçe belediye başkanları ile beraber Göksun Çardak’ta asfalt çalışmaları tamamlanan yollarda incelemelerde bulundu.

img_5818.jpg

ÇARDAK VE ERİCEK’TE 6.5 KM ASFALT YAPTIK

Burada bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Göksun Çardak mahallemizde fen işlerimiz yol yapım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmekte. Çardak ve Ericek bölgemizde yaklaşık 6,5 kilometre sıcak karışım asfaltla yol yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Göksun’u Elbistan’a bağlayan eski karayollarına ait şimdi Büyükşehir’e geçen bu yolda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

img_5824.jpg

HEDEFİMİZ 3 BİN KİLOMETRE

Kendilerinin göreve geldiklerinden bu yana 2 bin kilometre civarında yol çalışması yaptıklarını kaydeden Başkan Erkoç: “Büyükşehir olarak 2 bin kilometre civarında yol yaptık şimdiye kadar yılsonu itibariyle bunu 3 bin kilometrenin üzerine çıkarma gayretindeyiz. Tüm gücümüzle yol ve içme suyunu çözme gayreti içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz ilk gün söylemiştik. Tüm ilçelerimiz şehir merkezimiz gibi olacak o konfora kavuşturacağız hedefimiz bu. Özellikle belirtmek isterim ki bazı bölgeleri satih kaplama yapıyoruz ama akabinde sıcak asfalta dönüştüreceğiz. Bir an önce ulaşım problemini çözebilmek için yetişemediğimiz yerlerde satih kaplama asfalt yapıyoruz ama ileriki yıllarda nihai hedefimiz buraları da sıcak asfaltla buluşturmak. Allahın izniyle, Büyükşehir farkıyla tüm sorunlarımızı çözeceğiz.

Birlik ve beraberliğimiz güçlendikçe, bütçemiz bereketlenmekte, şehrimiz gelişmekte, ülkemiz büyümekte. Milletvekillerimizle de birlikte onların da desteği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda ekiplerimiz gece gündüz demeden iki vardiya olarak çalışmaktalar ve en kısa sürede sorunları çözmüş olacağız” diye konuştu.

img_5826.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.