Başkan Erkoç Kahramanmaraş Halkına Teşekkür Etti

Başkan Erkoç Kahramanmaraş Halkına Teşekkür Etti
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde düzenlediği mitinge katılımından dolayı Kahramanmaraş halkına teşekkür etti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine yönelik büyük katılımdan dolayı tüm Kahramanmaraş halkına teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, son zamanların en yoğun katılımını alan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük mitingi ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahramanmaraş ve Türkiye gündemine yönelik çok önemli açılamalar yaptığını belirten Başkan Erkoç; “Bu ülkede hayal olan ne varsa, hayal olmaktan çıkarıp, hedefe, plana, projeye dönüştüren, sonrada tüm o hayalleri tek tek hayata geçiren, kendisini ülkesine adamış, Türkiye sevdalısı, Gazi Cumhurbaşkanımızın mitingine katılımlarından dolayıKahramanmaraş ve 11 ilçemizdeki tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Erkoç, "İstiklal’in ve İstikbalin şehri, yazarlar ve şairler yurdu, Kahramanlar diyarı Kahramanmaraş’ımız yine kendisine yakışır bir şekilde Başkomutanını karşılayarak yine bir destan yazdı. Çok güzel bir miting oldu. Hazırlık itibari ile emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımızı kutluyorum. Kahramanmaraşlı kardeşlerimizin miting alanına yoğun bir şekilde gelmeleri, Cumhurbaşkanlarını bağırlarına basmaları da çok güzel görüntüler yaşattı. Artık seçime doğru gidiyoruz. Bu coşkumuz inşallah aynı şekilde seçimde de yaşanacaktır. Ben teşekkürüm ile birlikte tekrardan bir çağrıda bulunmak istiyorum. İstiklal Mücadelesinde, Kahraman ecdadımız nasıl en ön safta yer aldıysa,24 Haziran günü yedi düvele karşı verdiğimiz İstiklal ve istikbal mücadelesinde katılımlarımızı yoğun tutarak, ilk günkü aşkla sandıklara gidip istikrar için yine en ön safta oyumuzu kullanalım” diye konuştu.

a-(37).jpga-(56).jpga-(52).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.