BAŞKAN MAHÇİÇEK, ESNAF ve SANATKÂRLAR ODASINDA

BAŞKAN MAHÇİÇEK, ESNAF ve SANATKÂRLAR ODASINDA
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyarette bulundu.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyarette bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Mahçiçek, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ve ekibine nezaketli ve ilgili karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, şu ifadelere yer verdi.

“Bugün yeni seçilen oda başkanı arkadaşlarımızı birlik binamızda ziyaret etme imkânı bulduk. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Ahmet Kuybu Beyefendi ve diğer oda başkanlarımıza nezaketli karşılamaları ve yakından gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyoruz. Biz biliyoruz ki, bizim esnafımızın, sosyal kesim içerisinde bugüne kadar bu ülkenin zararına çalışanı ya da aleyhine çalışanı olmamıştır. Onlar helal kazanç sahibidirler. Üretirler, hayır ve hasenat sahibidirler. Biraz fazla para kazansalar, hayra; camiye, okula harcarlar. Ve böyle böyle bir ülkenin kalkınması için, gelişmesi için gayret gösterirler.

Başkan Mahçiçek, sözlerine esnafa başarılar dileyerek devam etti ve şöyle söyledi.

“ Ben bu özellikleri taşıyan bütün esnaf arkadaşlarımıza, başta oda başkanlarımız olmak üzere hepsine başarılar diliyorum. Hepsine hayırlı Ramazanlar diliyorum. İnşallah sağlık içinde, çocukları, aile fertleriyle beraber, böyle nice Ramazanlara kavuşmalarını ve bayramlara ulaşmalarını temenni ediyorum.”

18.05.2018-esnaf-odasi-ziyaret-(2).jpeg18.05.2018-esnaf-odasi-ziyaret-(5).jpeg18.05.2018-esnaf-odasi-ziyaret-(7).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.