Başkan Okay: ''Vatan onlara, aileleri bize emanet''

Başkan Okay: ''Vatan onlara, aileleri bize emanet''
Şehit yakınları ve gazileri düzenli olarak ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Şehit Serkan Bursalı’nın ailesini ziyaret ederek bayram öncesi hasbihal etti.

Başkan Okay, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için can verenlerin ailelerinin kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Her fırsatta şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kurban Bayramı vesilesiyle Şehit Serkan Bursalı’nın ailesini ziyaret ederek hasbihal etti. Şehidin vatanın bölünmez bütünlüğü için can verdiğini hatırlatan Başkan Okay, Serkan Bursalı gibi şehitlerin geride bıraktığı yakınlarının kendilerine emanet olduğunu hatırlattı.

Bu emaneti koruyup kolladıklarını anlatan Başkan Okay, her fırsatta şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldiklerini söyledi.

whatsapp-image-2018-08-20-at-17.54.22.jpeg

Başkan Okay, şehitler için kuran okuyup dualar edilen ziyarette şunları dile getirdi: “Şehitlerimiz bizlere bu vatanı miras, ailelerini ise emanet bıraktı. Biz de bu duygu ve düşünceden hareketle her zaman her koşulda onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Onlar bu milletin birer evladı, annesi ve babasıdır. Bir evlatlarını yitirdiler ancak binlercesini kazandılar. Çok şükür bizlerde onları bu zorlu süreçte yalnız bırakmıyoruz. İnşallah bundan sonrada yalnız bırakmayacağız. Aynı zamanda bu vatan için canını ortaya koyan gazilerimizi de aynı şekilde gözetiyoruz ve ziyaret ediyoruz. Onlar vatan, millet ve devlet için çok büyük fedakarlıklar yapmış insanlardır. Şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri vardır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onları gözetmeye devam edeceğiz.”

whatsapp-image-2018-08-20-at-17.54.24.jpeg

Başkan Okay’ın ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Şehit Serkan Bursalı’nın babası Mehmet Bursalı, “Her zaman ve her koşulda yanımızda olan değerli başkanımız Necati Okay’a teşekkür etmek istiyorum. Zor zamanlarımızda her zaman yanımızda oldu” dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.