BAŞKAN OKUMUŞ, GECE, GÜNDÜZ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN OKUMUŞ, GECE, GÜNDÜZ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR
Başarılı hizmetleriyle ve Sosyal Projeleriyle adından sürekli söz ettiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Gece, gündüz, tatil ve Ramazan ayı olmasına rağmen durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor.

Başarılı hizmetleriyle ve Sosyal Projeleriyle adından sürekli söz ettiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Gece, gündüz, tatil ve Ramazan ayı olmasına rağmen durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor.

İmalı Çayı, Kent Meydanı, Atlı ve Okçuluk Eğitim Merkezi alanı içerisinde bulunan yollarda Saat 23.00 sularında yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında şunları belirti;

"BAŞKAN OKUMUŞ'TAN, ERKOÇ'A TEŞEKKÜRLER"

Bugün günlerden Pazar gece saat 23:00 suları şuan bulunduğumuz, İmalı Çayı rekreasyon alanı üzerinde asfalt çalışması son hızıyla devam ediyor. Daha önceden Türkoğlu Belediyesi olarak, gece gündüz çalışarak buradaki alt yapısını, çevre düzenlemesini bitirdiğimiz, bu alanın asfaltını da Büyükşehir Belediyemiz yapmakta.Bu vesile ile Büyükşehir ekibine, buradaki asfalt ekibine, değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ederiz.

1-20170529142316.jpg

"GERÇEKTEN TÜRKOĞLU BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜM İÇERİSİNDE"

Başkan Okumuş: Burası dolu dolu bir proje şehir çapında entegre bir proje. Yaklaşık üç yıl önce çalışmalarına başladığımız 1,5 kmlik alan üzerinde hemen asfalt döktüğümüz sahanın kenarında imalı çayını DSİ tarafında ıslah edilmesiyle başladı. Buradaki yolların genişletilmesi, iki taraftaki duvarlar ve üzerindeki korkuluklarına 1,5 km iki taraflı dekoratif aydınlatma lambalarıyla önümüzdeki, aylarda açılacak olan çok güzel bir yürüyüş alanlarından bir tanesine kavuşmuş olacak. Gerçekten Türkoğlu büyük bir dönüşüm içerisinde Kahramanmaraş’ımızın parlayan bir yıldızı bu alan üzerinde aynı zamanda 10 dönüm alana park yeşil alan çalışmasını bitirdik. 25 dönüm alanda at çiftliği ve okçuluk eğitim merkezide bir aya kadar bitecek bunların bitmesi ile beraber halkımızın geceleri ve gündüzleri rahatça gezinti yapabileceği bir alan olacak, diyerek konuşan 'Okumuş'şu sözlerle devam etti.

TÜRKOĞLU’NA ÇOK GÜZEL BİR YAŞAM ALANI BIRAKACAĞIZ"

Eski Belediye ile yeni belediye arasındaki yaklaşık bin evinde sıvası ve boyası da belediyemiz ve müteahhitler tarafından yapılarak, hem yaşanabilir bir alan oluşturuyoruz. Çocuklarımız artık nerede top oynayacağız, nerede  dinleneceğiz , nerede park alanlarında oynayacağız diye bir sıkıntısı olmadan, gelişmiş bir Avrupa da bir mahallede olan bütün özellikleri bu imalı çayı regrasyon projesiyle yapmaktayız.

2-20170529142316.jpg

Tabi buranın çalışması önümüzdeki aylarda bitecek ve sonucunda da daha önceden yıktığımız 90 işyeri, kaymakamlık lojmanı, adliye lojmanları ve hükümet konağı, belediye binasının da yıkılmasıyla beraber,  önümüzdeki aylarda başlayıp, kışın bitireceğimiz Türkoğlu Meydanına kavuşacak. Yani kent meydanı ile yeni belediye binası, at çiftliği arasındaki 1,5 km lik yaşam alanlarını önümüzdeki kışa kadar tamamını bitirip Türkoğlu’na çok güzel bir yaşam alanı bırakacağız.Bunun için belediyemizdeki  çalışan ekibimize aynı zamanda zorda kaldığımız anlarda bize destek sağlayan Saygı Değer Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkürlerimizi sunyoruz.

Mahallelerimizdeki  vatandaşlarımızın özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza selam ve saygısı var.

Son olarak  şunu söylemek isterim, Türkoğlu’nda yaşayan insanlarımız  modern bir şehirde olması gereken bütün teşekkülleri  tarafımızdan oluşturularak bir yaşam merkezi ve bir cazibe merkezi olmaya devam edeceğiz.

3-20170529142316.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.