Başkan Okumuş; ‘Milletimiz 2016 Yılında Tarih Yazdı’

Başkan Okumuş; ‘Milletimiz 2016 Yılında Tarih Yazdı’
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yeni yıl mesajı yayınladı.

Yeni yıl mesajında, 2017 yılının, Türkoğlu’na ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini dileyen Başkan Okumuş; Acısı, tatlısı, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlarla 2017 yılına girmeye hazırlandığımız şu günde, 2016 yılı Türkiye ve dünya açısından zor bir yıl oldu. Yaşanan üzücü olaylar kalplerde ve zihinlerde derin izler bıraktı. Her yıl acısıyla, tatlısıyla geçer desek de 2016 yılına, 15 Temmuz darbe girişimi ve alçak terör saldırıları, şehit olan güvenlik güçlerimiz ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız yılın en acı anlarından oldu.

‘Milletimiz 2016 Yılında Tarih Yazdı’

Eşsiz bir zaferin üzerinde yükselen Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü, devlet ve millet birlikteliğini hiçbir güç bozamayacaktır. Milletimiz o gece kendi iradesini yok saymak, birliğini, bütünlüğünü bozmak isteyenlere tarihi bir cevap vererek 2016 yılı içerisinde tarih yazmıştır.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Türk milletinin iç ve dış mihraklara verdiği bu cevap, aynı zamanda tüm terör odaklarına da verdiği cevaptır. Dileğim o ki, hiçbir güç laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin birlik, beraberlik ve barış içinde yaşama arzusuna el uzatmasın. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına bir kez daha baş sağlığı dilerim. 2017 yılının ülkemize, tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik getirmesi dileğiyle, Türkoğlu'lu hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, ailesi ve sevenleriyle birlikte nice aydınlık yıllar dilerim, diyerek konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.