Başkan Okumuş Muhtarlarla Buluştu

Başkan Okumuş Muhtarlarla Buluştu
Belediye Başkanı Osman Okumuş, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle, Türkoğlu Nikâh Sarayında düzenlenen kahvaltı programında, İlçemizde yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak hasbihal ettiler

Türkoğlu İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Osman Okumuş, Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan Muhtarların, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle, Türkoğlu Nikâh Sarayında düzenlenen kahvaltı programında, İlçemizde yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak hasbihal ettiler.

Programda  günün anlam ve öneminden dolayı İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve Belediye Başkanı Osman Okumuş, muhtarlara hediye takdim ettiler.

44317434_1901866233260352_623708953087311872_o.jpg

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Konuşmasında; Saygıdeğer kaymakamım kıymetli komutanım değerli emniyet amirim çok değerli muhtarlarımız, öncelikli olarak muhtarlar gününüzü tebrik ediyorum. Muhtarlar Gününüz Kutlu olsun. Bu aslında muhtarlar gününün son kahvaltısıydı 31 Martta hem belediye seçimleri hem de muhtarlık seçimleri var,  tabi bizim için 5 yıllık süreç içerisinde sürekli muhatap olduğumuz sizlersiniz. Kalbinizi kırdığımız muhtarlarımız olabilir haklarınızı helal edin inşallah önümüzde ki bu zorlu süreçte sizlerle beraber omuz omuza geçiririz. Benim karşımda fazla aday adayları yok, muhtarlarda çok olduğunu biliyorum. Yapılan zor olan işlerin üstesinden geldiğimizi biliyorum. Önümüzde ki dönümde kazandığımız takdirde nasipse eğer yerine getireceğiz, özellikle grup yollarında birkaç eksiğimiz kaldı onları da en yakın zamanda yapacağız. Türkoğlu Kahramanmaraş’a yakın gelişmeyen ilçe konumundan şuanda en çok yatırımı alan bir ilçe konumuna geldi. Bu hız durmayacak önümüzde ki 20-30 yıllık süreç içerisinde Türkoğlu’muzun nüfusu 1 milyon olacak Onikişubat ve Dulkadiroğlu’ndan sonra 3. Metropol ilçe Türkoğlu olacak. Konumu itibari ile yeşilliği coğrafyası yayları ve ovalarıyla doğal güzellikleri ile Türkiye’deki ilçelerden bir tanesi, bununda hazırlığını bizlerde yapıyoruz. Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki hayatınızda seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Muhtarlar Gününüz tekrar kutlu olsun. Dedi

44390068_1901866083260367_3020046807263608832_o.jpg

Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş Konuşmasında; Değerli Muhtarlarım hepimiz hoş geldiniz. İlçemizin dünden bugüne kat ettiği mesafe belli burada emeği geçenlere en küçük amirinden memuruna kadar geçmişte ki belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız büyükşehir belediye başkanımıza sayın valimize ve sizlere ben tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Gerçekten buranın sanayi kuruluşlarından tutun kapalı ceza evimizi organize sanayi bölgesine lojistik merkezimize meslek yüksekokullarımızın açılışıyla beraber burada gerçekten büyük bir değişimin gerçekleştiğini sizlerde göreceksiniz. Bugün önemli bir gün sizler için fakat malum siz seçilmiş insanlarsınız seçilmeye değer insanlarsınız 30 Martta tekrar bir seçimimiz var inşallah bu seçimin hakkınızda hayırlı gerçekleşmesini temenni ediyorum. Bu bir hizmet yarışı ve bayrak yarışıdır, bugün siz bunları yaptınız belki içinizden tekrar seçilecek olan tekrar aday olacak olanlar var bazıları da bayraklarını devredecektir. İnşallah Türkoğlu’muz parlayan bir yıldız olacak ben buna inanıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyor, tekrardan Muhtarlar Gününüz Kutlu olsun. Dedi.

44450372_1901867663260209_1308374186573430784_o.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.