Başkan Okumuş, Taziye Mesajı Yayınladı

Başkan Okumuş, Taziye Mesajı Yayınladı
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Mardin - Mazıdağı ilçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erkan İmalı için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Okumuş mesajında; Diyarbakır- Mardin karayolunda üzerinde icra edilen EYP kontrolü sırasında 15 Mart 2017 günü saat 09.00 sıralarında bölücü terör örgütleri mensuplarınca Askeri araca yapılan haince ve kalleşce saldırı sonucu, İlçemizin Yeşilyöre Mallesinde ikamet eden Uzman Çavuş Erkan İmalı kardeşimiz şehit edilmiştir. Şehit düştüğü haberi ilçemizi ve ülkemizi yasa boğmuştur. 

Kahraman Mehmetçiklerimizden Türkoğlu’lu hemşehrimiz Şehit J. Uzman Çavuş Erkan İmalı vatanı için gözünü kırpmadan şahadete yürümüştür.

 Bilinmesini isterim ki; Bu millet bir çok badireler, bir çok savaşlar atlatmış, hiç bir terör örgütü karşısında yılmamıştır, korkmamıştır. Bu saatten sonra da yılmayacaktır, korkmayacaktır. 

'Bu Güzelim Ülkeye Kimse İhanete Kalkışamayacaktır'

 Hollanda'sı, Alman'ı ve Ülkemiz üzerinden oyunlar oynayan hainler şunu iyi bilsinlerki; Bizde vatanı için canını verecek evlatlar bitmez, bitmeyecek. Bunun örneklerini, her zaman görüyoruz ve özellikle 15 Temmuz da gördük. Her karış toprağı Şehit kanıyla sulanmış bu güzelim Ülkeye kimse ihanete kalkışamayacak, bölemeyecektir.

Bu duygu ve düşünceler içinde tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehit düşen aziz kardeşimiz Jandarma Uzman Çavuş Erkan İmalı’ya Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm milletimize sabırlar ve başsağlığı diliyorum” diyerek konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.