BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ KİTAP FUARINDA

BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ KİTAP FUARINDA
Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi Belediye Başkanı Osman Okumuş, 4. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarını ilk gün ziyaret eden ilk Başkan oldu.

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi Belediye Başkanı Osman Okumuş, 4. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarını ilk gün ziyaret eden ilk Başkan oldu.

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi Belediye Başkanı Osman Okumuş, 4. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarını ilk gün ziyaret ederek, Kahramanmaraşlı Yazarlar ve Şariler ile buluştu. Fuar alanını çok başarılı bulduğunu belirten Okumuş, yazarlar ve şarileri ziyaret ederek, yeni çıkan kitapları da almayı ihmal etmedi.

Kitap Fuarında her kesimden yayınevinin olduğunu, bu çeşitliligin ayrı bir kitap çeşitliği zenginliğini belirten Osman Okumuş, ''açılışına yarın katılacağız, bu günde yazarlarımızı ziyaret ederek hasbihal ettik.'' dedi. Edeler Diyarı standında deveme dönderdi, vatandaşlarla fotoğraf çekildikten sonra haberma.com'a özel açıklamalarda bulundu...

Başkan Okumuş Kitap ve Kültür Fuarı hakkında şunları söyledi;

''Bugün Büyükşehir Belediyemizin 4. Kitap Fuarına katıldım, gezdim. Gazyet güzel, uygun yayınevleri ve bol miktarda kitaplar var. Büyük bir boşluktu ilimiz açısından değerli Büyükşehir Başkanımızın emek ve çabalarıyla bu fuarın yapılması, gençlerimizin ve çocuklarımızın ilerde daha kültürlü olmaları açısında bir çok yayınevini  ayaklarına getiriyor. O açıdan büyükşehirde emeği geçen bütün görevli arkadaşlara teşekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz. Türkiye'nin her yerinden yayınevi var. Kahramanmaraşımızdan da birçok yayınevi ve yazar var. Biliyorsunuz Kahramanmaraş Türkiye'de en çok yazar ve şair yetiştiren bir il o açıdan da kitap fuarı ayrı bir önem arz ediyor. Kendi ilçemden de yani Türkoğlu ilçesinden de değerli Sabırtaşı Restorantın sahibi Mustafa Topçuoğlu'nun hazırlamış olduğu yayınlamış olduğu bir kitabı var. Yine Mustafa Galli hocamın yazar olarak buraya katıldığını gördük. Türkoğlumuzun gerçekten edebiyat alanında Kahramanmaraşımıza ilim irfan konusunda emeği çok olan Mustafa okumuş hocam burada. Bizlerde ziyarete geldik. İnşallah yarında açılışına katılıp bir çok kitabı buradan temin edip gençlerimize hediye etmeyi düşünüyoruz. Tabi burada kitap fuarı yapılırken Kahramanmaraşımızın tanıtımı da yapılıyor. Tanıtım açısından da gayet örnek, bölgenin belki de Anadolu'nun en büyük kitap fuarı hüviyetinde bu vesile ile de Kahramanmaraşımızın tanıtımı yapılıyor. İlçemiz içerisinde ki bütün mahallelerdeki yavrularımızı, öğrencilerimizi, vatandaşlarımızı da buraya taşımak için belediye otobüslerini görevlendirdik. İnşallah 10 günlük süreç içerisinde Türkoğlu'ndaki bütün gençlerimizi, kardeşlerimizi, çocuklarımız ve öğrencilerimizi buraya  getireceğiz.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.