‘BESNİLİ KADINLARLA GURUR DUYUYORUM’

‘BESNİLİ KADINLARLA GURUR DUYUYORUM’
Besnili Ressam Ayşe Işık veGAP Gazeteciler Birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Besnili kadınların öncülüğünde kurulan Sevgi ağacı derneğini ziyaret ettiler.

Ayaklarıyla hayata tutunarak Türkiye’nin takdirini kazanan Besnili Ressam Ayşe Işık ve GAP Gazeteciler Birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Besnili kadınların öncülüğünde kurulan Sevgi ağacı derneğini ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sevgi ağacı derneği başkanı Durdane Sevindi dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek şunları söyledi ‘.. Besni’mizde kenar mahallelerde fakir hemşerilerimiz var, yanı sıra Suriyeli muhacir aileler var, kış kapıya dayandı bunlardan aç açıkta olan yakacak bulamayan aile kalmasın istiyoruz, devletimiz bunlara yardımlarda bulunuyor, fakat gözden kaçan oluyor, halını Arz edemeyen oluyor, biz gönüllü kuruluş olarak, kapı kapı gezip ihtiyaç sahiplerini tespit ediyoruz, Besnili hemşerilerimizden ihtiyaç fazlası giysilerini vs derneğimize getiriyorlar bizlerde onları ihtiyacı olanlara veriyoruz, burda bir nevi Ensar-Muhacir dayanışması oluyor. Besnili kadınlar olarak daha huzurlu ve mutlu bir Besni için çaba gösteriyoruz‘ dedi.

BESNİLİ KADINLARLA GURUR DUYUYORUM

Ressam Ayşe Işık’ta Besnili kadınların kadir şinas ve yardımsever olmalarımdan dolayı onlarla gurur duyduğunu ve İstanbul’da bulunan tekstilcilerin işadamlarının bu derneği desteklemeleri gerektiğini söyledi.

KADIN-ERKEK SEFERBER OLACAĞIZ

GAP Gazeteciler Birliği Genel başkanı Zeynel Abidin Kaymaz’da Türkiye’nin ve İslam aleminin zor bir süreçten  geçtiğine dikkat çekerek şunları söyledi ‘.. tıpkı milli mücadelede olduğu gibi Ülkemizin korunması ve kalkınması için kadın-erkek,genç-ihtiyar el ele vererek zorlukları aşacağız, Besnili kadınların dayanışması beni duygulandırdı çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Ziyarette Sevgi derneği başkan yardımcısı Şenay Aydemir’de Ressam Ayşe Işık’a ziyaret anısına plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.