Biz bu oyunu bozacağız

Yüce Türk Milleti Anadolu’yu yurt edindiği günden bu yana fiili ve dolaylı bir savaşın içindedir.

Biz millet olarak bunun farkındayız.

Gezi olaylarında “Zulüm 1453’de başladı” diye yazılması bir tesadüf müydü?

Hala bunu anlayamayan, idrak edemeyen zavallıların yaşadığı bu güzel ülkemde; ülkemin inanmış insanları olarak biz bu oyunu bozacağız.

ABD ve bazı batılı ülkelerin son yıllarda ülkemize yaptığı haksız saldırı ve çifte standart öyle sanıldığı gibi Erdoğan düşmanlığı değil, Türk düşmanlığıdır.

21. Asır Türk asrı olacaktır. ABD ve Batılı stratejistler neredeyse 30 yıldır bu konuyla ilgili yayınlar yapmakta ve Türk’ü durdurmak yeniden kendilerine bağımlı sömürülecek bir Anadolu için çırpınıp durmaktadırlar.

Merhum Turgut Özal, Alpaslan Türkeş, Süleyman Demirel 21. Asır ile ilgili konuştuklarını ne çabuk unuttuk.

Bu gün Adriyatik’ten Çin seddine kadar 400 milyonluk bir Türk Dünyası var.

Anadolu’da ki bağımsız Türk devleti güçlendiğinde ABD ve Batılı devletler, Balkanlarda, Orta asyada, Ortadoğu da, Afrika’da istedikleri gibi top koşturamayacaklar. Bunun için bize saldırıyorlar. Bunun için bize diz çöktürmek istiyorlar.

Bu ülkede son on beş yılda neler yapıldı?

Bunu hiç sorguladınız mı?

Şimdi biz; İha, Siha, uçak, top, tank yapıyoruz.

Yaptığımız silahlar uluslararası piyasalarda satılıyor. Bizi 1 mermiye mahkûm eden ABD bu gün bizden korkuyor.

Bizim olmadığımız hiçbir çözüm Ortadoğu’ da başarılı olamaz. Bunun dünya biliyor ama bizim yerli sağırlarımız kulaklarını tıkamış ille de Erdoğan diyor, başka bir şey demiyor.

Ama biz millet olarak bu ekonomik oyunları bozacağız. Buna inanıyoruz.

Dün 1974 Kıbrıs barış harekâtı sonrasında ABD ve Batılı ülkeler ambargo koydu. Ne oldu? Öldük mü?

**

Türkiye’ye gezi olayları, 15 Temmuz şerefsiz darbe girişimi ile istediklerini alamayan ABD ve onların yerli vatansız uşakları şimdi ellerini ovuşturup bizim pes etmemizi bekliyorlar. Ama boşuna biz bu oyunu bozacağız, bize saldıran o elleri kıracağız.

Bu şerefli millet borcuna da çok sadıktır. Osmanlı İmparatorluğu dağılıp onun yerine kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Osmanlı Devletinin borçlarını üstlenmiş ve ödemiştir.

24 Haziran seçimleri sonrasında bu ülkede kurulan yeni sistem ABD ve diğer emperyalist ülkelerin gözünü daha fazla korkuttu. Çünkü yeni sistem de açık kalmayacak, kaçak kalmayacaktı. Türkiye daha hızlı büyüyecek ve kalkınacaktı.

Kendi paramızı bankalar eliyle kendi devletine faiz olarak veren ve çok paralar kazanan bu hainler artık oturduğu yerden para kazanamıyor. Türk Milletini iliğine kadar soyamıyor. Çarklar yer değiştirdi. Millet zenginleşmeye başladı. Bu gün Türkiye ekonomisine sadece İstanbul dukalığı yön veremiyor. Bu gün sermaye Anadolu’ya yayılmış, Kahramanmaraşlı sanayiciler de biz varız demeye başlamıştır. Piyasayı kendi istedikleri yönde yapamayanlar bu gün paralarını bankalardan çekerek ülkemize hainlik yapmaktadırlar.

Devletimiz son iki haf içinde Türkiye’den sermaye çıkartan isimleri tespit etmelidir. Bu hainlerin kim olduğunu milletimizin bilmeye hakkı vardır.

Bir zamanlar Merkez Bankasından döviz alarak haksız kazanç elde edenleri millet olarak unutmadık.

**

Devlet sosyal medyaya da el atmalıdır. Sosyal medyaya girişler TC numarası ile olmalıdır. Sosyal medyada ülkemize saldıran hainler ile ilgili hemen Cumhuriyet Savcıları hareke geçmelidir.

Ülkeye ihanet edenlerin yaptıkları cezasız kalmamalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Editörden Arşivi