BURSA’DA YAVUZ BİNGÖL COŞKUSU

BURSA’DA YAVUZ BİNGÖL COŞKUSU
Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Bingöl Bursa'da izleyenlere türkü ziyafeti çekti

Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Bingöl Bursa'da izleyenlere türkü ziyafeti çekti

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği (THM) Bölümü'nün "Sezona Merhaba" konserinde, usta sanatçı Yavuz Bingöl sahneye çıkarak Bursalılara türkü ziyafeti sundu.

Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, 2017-2018 sanat sezonunu muhteşem bir konserle açtı. Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu'ndaki konsere, sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Ücretsiz olarak verilen konserde, saatler öncesinden salonu dolduran Bursalılar eşsiz bir müzik ziyafeti yaşadı. Konserin ilk bölümünde Türk Halk Müziği Bölümü sanatçıları, Züleyha Savaş şefliğinde koro ve solo halinde eserler seslendirdi. Anadolu'nun her yöresinden ezgiler sunan sanatçılar, dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Konser, Büyükşehir Belediyesi Karagöz Halk Dansları Topluluğu'nun gösterileriyle de renklendi.

TÜRKÜ ŞÖLENİ

Muhteşem konserin ikinci bölümünde ise usta sanatçı Yavuz Bingöl sahneye çıktı. Bursalılardan yoğun ilgi gören sanatçı, Türk Halk Müziği'nin önemli eserlerini seslendirdi. Saz ve gitar çalarak türküleri söyleyen Yavuz Bingöl, performansıyla göz doldurdu. "Sarı Gelin', "Dostum', "Minnet Eylemem', "Ervahı Ezelden', "Kara Tren" gibi eserleri sanatseverler için seslendiren Bingöl, müzikseverlerden büyük alkış aldı. Bursa'ya çok sık gidip geldiğini ve bu şehirde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Bingöl, konserden dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Konseri keyifle izleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Bursa Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Bakan ve Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan, konserin sonunda, Yavuz Bingöl ve Züleyha Savaş'a çiçek verdi.

 

BURSA’DA YAVUZ BİNGÖL COŞKUSU

BURSA’DA YAVUZ BİNGÖL COŞKUSU

BURSA’DA YAVUZ BİNGÖL COŞKUSU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.