BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIŞ ŞARTLARINA HAZIR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIŞ ŞARTLARINA HAZIR
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, yaklaşan kış dönemi için hazırlıklarını tamamladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, yaklaşan kış dönemi için hazırlıklarını tamamladı. Bu amaçla, Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda düzenlenen planlama ve koordinasyon toplantısına, Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili daire başkanlıklarının yanısıra, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü (Trafik Denetleme Şube Müdürü ve Bölge Trafik Şube Müdürü), İlçe Belediyeleri (Fen İşleri Müdürleri), AFAD, DSİ 20. Bölge Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Karayolları 55. ve 58. Şube Şefleri, Meteoroloji İl Müdürlüğü, AKEDAŞ, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Zabıta dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Elbistan İlçe Koordinatörlüğü’nden yetkililer de katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Ağır başkanlığında yapılan toplantıda; il genelinde ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması amacıyla,

Kar yağışı ve buzlanma ile mücadele çalışmalarında görev alacak personel, araç-gereç ve malzeme bilgileri güncellendi, Çalışma güzergâhları, araç bekleme yerleri, solüsyon ve tuz ikmal noktaları belirlendi.

Halkın broşür ve basın yayın aracılığıyla, yoğun yağış durumunda, mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarını kullanmaları ve 112 Acil Çağrı Merkezini gereksiz yere meşgul etmemeleri hususlarında halkımızı bilinçlendirmesine karar verildi

Ayrıca çalışmaların hızlı ve etkili ifa edilebilmesi için, ilgili tüm birimlerin AKOM merkezi ile 24 saat iletişim ve yardımlaşma halinde olmasına azami dikkat göstermesi gerektiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.