BÜYÜKŞEHİR OYUNCAKLARI KİTAP VE KÜLTÜR FUARINDA

BÜYÜKŞEHİR OYUNCAKLARI KİTAP VE KÜLTÜR FUARINDA
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü porjesi ''Kadınlara Yönelik Kahramanmaraş Oyuncakları Atölyesi'' tarafından üretilen Maraş Oyuncakları, Kitap ve kültür Fuarında sergileniyor.

4. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarında, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Atölyesinde bayanlar tarafından üretilen oyuncaklar vatandaşların ilgi odağı oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü porjesi ''Kadınlara Yönelik Kahramanmaraş Oyuncakları Atölyesi'' tarafından üretilen Maraş Oyuncakları, Kitap ve kültür Fuarında sergileniyor. Atölye Ustası tarafından vatandaşlara oyuncaklar hakkında bilgiler verilirken, küçük çocuklarda aileleri gözetiminde tahta arabaya ile fuar alanında tur atıyor. Oyuncakların sağlıklı ve tamamen tahtadan yapılması, boyalarının su bazlı sağlıklı olması ise ailelerin oyuncaklara büyük ilgisine sebep oluyor. Gelişen teknoloji karşısında unutulan oyuncakları tekrar hayata kazandırmaya yönelik başlatılan proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Belediyecilik alanından Türkiye birincisi olarak ödüle layık görülmüştü. Bu oyuncaklar, Kitap Kültür Fuarı boyunca fuar alanında sergilenerek bir kısım seri üretimi olanların satışı da yapılacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.