ÇOK SAYIDA HEMŞİRE VE HASTA BAKIM TEKNİKERİ ALINIYOR

ÇOK SAYIDA HEMŞİRE VE HASTA BAKIM TEKNİKERİ ALINIYOR
Evde bakım projesi kapsamında çalıştırılmak üzere personel alımı gerçekleştiriliyor.

Ankara Etlik Esertepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Evde Bakım Projesi Kapsamında Söz konusu personel alım ilanına göre evde bakım projesi kapsamında hemşire ve hasta bakım teknikeri alımı yapılacaktır. 

Evde bakım projesi kapsamında çalıştırılmak üzere personel alımı gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Ankara Etlik Esertepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde en az 4 yıl deneyimi olan (sigortalı) sürücü belgesine sahip olan adaylar arasından hemşire ve hasta bakım teknikeri alımı yapılmaktadır. Bu konu ile ilgili olarak çok sayıda personel alımı yapılacağı ifade edilmiştir.

2 BİN TL MAAŞ VERİLECEK

Yayımlanan söz konusu ilanda çalışma koşulları da belirtilmiştir. Bu göre istihdam edilecek olan personeller hafta içi saat 8.00 - 16.00 arasında mesai yapacaklardır ve resmi tatillerden de yararlanacaklardır. İşe alınacak olan personeller 2 bin TL maaş alacaklar ve sigortaları da yapılacaktır. Bunun yanı sıra alınacak olan personeller 5 er kişilik ekiplerle Keçiören Kaymakamlığının belirlediği ailelere evde hasta bakımına gideceklerdir.

Konu ile ilgili olarak iş tanımına ilişkin ilanda "Hafta içi gündüz mesai saatleri içinde Resmi günler tatil 2000 TL ve sigorta Okuldan 4 ile 5 kişilik ekiplerle Keçiören Kaymakamlığının belirlediği ailelere evde hasta bakımına çıkılacak." açıklamasında bulunulmuştur.

ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularının geçerli olabilmesi için bazı şartları karşılamaları gerekmektedir. Söz konusu personel alım ilanında adaylarda "Tercihen Meslek Yüksek okulu mezunu, MEB’e bağlı kurumlardan yaşlı bakım sertifikası olan, Tercihen yaşlı bakım deneyimi olan, Vardiyalı çalışabilecek, İletişim becerileri gelişmiş, Ekip çalışmasına yatkın ve Çözüm odaklı olan" şartları aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar "[email protected]" adresine mail göndermek suretiyle iletişime geçeceklerdir. Şartlara uyan adaylarla görüşme yapılacaktır. Söz konusu ilana başvurular ise 27 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.