Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi gece gündüz çalışma vaktidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi gece gündüz çalışma vaktidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin milletvekili adaylarına yönelik "Şimdi daha huzurlu, güvenli ve müreffeh bir gelecek için gece, gündüz çalışma vaktidir." değerlendirmesini yaptı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekili adaylarına, hazırlanan bir video ile seslendi.

Erdoğan, "Sevgili dava arkadaşım" diye başladığı konuşmasında, "Sizi ve ailenizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Rabbimizin takdiri, sizden aldığımız güçle bugüne kadar milletimize nice ilkler, yenilikler ve güzellikler yaşattık." ifadelerini kullandı.

"SEÇİM GÜNÜNE KADAR DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERMENİZİ BEKLİYORUZ"

Çok önemli ve tarihi bir seçimin arifesinde bulunulduğuna işaret eden Erdoğan şunları kaydetti:

"24 Haziran seçimleri, bugüne kadar yaptıklarımızın perçinlenmesi ve yeni bir Türkiye inşası için kritik öneme sahiptir. 2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza emin adımlarla yürümek için bir kez daha sizlerin desteğine ihtiyacımız var.

Sizlerden 'güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye' için seçim gününe kadar daha fazla gayret göstermenizi bekliyoruz. Şimdi daha huzurlu, güvenli ve müreffeh bir gelecek için gece gündüz çalışma vaktidir. Şimdi vakit Türkiye vaktidir. Allah yar ve yardımcımız olsun."

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.