DÖRT SPORCUMUZ HOKEY MİLLİ TAKIMDA

DÖRT SPORCUMUZ HOKEY MİLLİ TAKIMDA
U19 Güney Avrupa Salon Hokey Şampiyonasından İlimiz Sporcularından Genç Erkekler Milli Takımda Furkan Ateş, Rahim Genç, Genç Bayanlar Milli Takımda Sedef Durur ve Ruken Özmen Ay Yıldızlı forma ile Mücadele edecekler

15-17 Aralık 2017 tarihlerinde Kırklareli'de düzenlenecek olan U19 Güney Avrupa Salon Hokey Şampiyonasından İlimiz Sporcularından Genç Erkekler Milli Takımda Furkan Ateş, Rahim Genç, Genç Bayanlar Milli Takımda Sedef Durur ve Ruken Özmen Ay Yıldızlı forma ile Mücadele edecekler. Romanya, Bulgaristan, Ermenistan ve Türkiye’nin katılacağı Şampiyonada Genç Bayan Milli takım Teknik Direktörlüğünde Antrenörümüz Vakkas Çelik yapacaktır.

Milli Takım Teknik Direktörü Vakkas Çelik ve Milli Sporcularımız Şampiyona öncesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyarette Antrenör Vakkas Çelik İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakcı’ya 46 Numaralı Hokey Spor Kulübü formasını hediye etti. Kabakcı “ Çim Hokeyi, Salon Hokeyi ilimizde pek bilinmeyen bir branştı, Vakkas hocanın gayretli çalışmaları ile kısa zamanda çok iyi bir duruma geldi. Şahsım ve Kurumun adına bu branşı çok yakından takip ediyoruz. En başından bu yana Hem tesis anlamında hem de diğer konularda her zaman sporcularımızın yanında olduk, bu gün gelinen noktada Hokey Süper Liginde takımımız mevcut, Milli takımlara   sporcular gönderiyoruz bu gurur verici” dedi. İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı tek tek Sporcularımızı ve Antrenörümüz Vakkas Çelik’i  tebrik ederek Hokey Milli Takımda Başarılar diledi.

img_5665.jpgimg_5668.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.