DULKADİROĞLU’NDAN SOSYAL TESİS ATAĞI

DULKADİROĞLU’NDAN SOSYAL TESİS ATAĞI
Yapımını tamamladığı sosyal tesisleri bir bir hizmete açan Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesine toplamda 13 sosyal tesis kazandırmayı hedefliyor.

Yapımını tamamladığı sosyal tesisleri bir bir hizmete açan Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesine toplamda 13 sosyal tesis kazandırmayı hedefliyor.

Alt yapı sorunlarının çözüme kavuştuğu mahallelerde kalıcı eserler için çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, Belediye Başkanı Necati Okay’ın da seçim vaatleri arasında yer alan sosyal tesis projelerini bir bir hayata geçiriyor. Şerefoğlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesis açılışında konuşan Başkan Okay, 13 tesisten sadece ikisinin proje aşamasında olduğunu, diğerlerinin ise yapımının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Yusufhacılı, Dereli ve Şerefoğlu mahallelerine yapılan sosyal tesisleri hizmete açtıklarını kaydeden Başkan Okay, yapımı devam eden tesislerin tamamlanmasıyla açılışının yapılacağını aktardı.
Seçim sürecinde vatandaşlara sosyal tesis konusunda söz verdiklerini hatırlatan Başkan Okay, yoğun bir çalışmayla bu sözü yerine getirdiklerini aktardı. 13 sosyal tesisin haricinde bazı mahallelerde atıl durumda kalan ve kullanılmayan eski okul alanlarının da tadilatının yapılarak sosyal tesise dönüştürüleceği müjdesini veren Başkan Okay, sosyal tesisler konusunda şu şekilde konuştu: “Bölgemizin önemli bir eksiği olan sosyal tesis konusunda çok ciddi ve güzel çalışmalar yapıyoruz. Yapımını tamamladığımız sosyal tesislerimizi hizmete açtık. Şuan yapımı devam eden tesislerimiz var. Şu aşamada toplamda 13 tesisi hizmete kazandırmış olacağız. Bazı mahallelerimizde bulunan ve kullanılmayan okullarımız ile ilgili de milli eğitim müdürlüğümüzle ortak çalışma yapıyoruz. Biz bu alanları sosyal tesis olarak düzenleyerek vatandaşımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Dulkadiroğlu’nun tüm bölgelerinde sosyal tesislerin bulunması arzusundayız. Bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.