AKALP Doğal Süt ve Süt Ürünlerine 2 Milyonluk Yatırım Yaptı

AKALP Doğal Süt ve Süt Ürünlerine 2 Milyonluk Yatırım Yaptı
Kahramanmaraş’ta AKALP Yoğurt 2 Milyon TL’lik yatırımıyla doğal süt ve süt ürünlerinde hizmet verecek

Kahramanmaraş’ta AKALP Yoğurt 2 Milyon TL’lik yatırımıyla doğal süt ve süt ürünlerinde hizmet verecek

İlk 500 bin TL’lik bir yatırım yaparak 2012 yılında açtıkları ve Patent çalışmaları yapıldıktan sonra bu rakamı 4 katına çıkarılması bu sektöre ne kadar önem verdiklerinin altını çizen Şirket Sorumlusu İbrahim Aksüyek Şirketi nasıl kurduklarını ve gelecek planları hakkında ki düşüncelerini şöyle anlattı.

Aksüyek: “Bizim Bu sektöre girme fikrimiz babamın emekli olmasıyla başladı. Kendisi eski Tek Müdürü Hasan Aksüyek, teknolojinin gelişmesi ve doğal ürünlerin giderek azalması arz talep olması bunda en büyük etken oldu. Biz 2012 yılında aile şirketi olarak kurduğumuz şirketimizi önce yer temini ve arge çalışmalarımız daha sonra taleplerin artması etki tepki olarak bu yatırımları yapmamızı neden oldu. Kahramanmaraş’lı halkımıza en iyisini en kalitesini nasıl ulaştırırız onun derdi sardı bizi, günlük olarak biz Ülker’in Kahramanmaraş’ta ki fabrikasına süt satımı mümkünken bunu neden halkımıza yansıtmayalım dedik ve yoğurt işine böylece girdik.

p1050445.jpg

AKSÜYEK “AKALP DOĞRU GÜVENİLİR ANLAMINA GELİYOR”

Şirketin ismine de değinen Aksüyek, AKALP Anlamının doğru ve güvenilir anlamına geldiğini keçilerin beyaz olmasından mütevelli böyle bir isim verdiklerini söyledi. Tesis olarak Önsen Kasabasını seçtiklerini söyleyen Aksüyek, burada 14 dönümlük bir alan üzerine inşa ettikleri tesislerinde süt üretiminin yanında hayvanlara verdikleri yemleri de yine burada ürettiklerini söyledi. Burada kiraladıkları tarlalara ektikleri bitkileri yine bu tesislerde hayvansal yem haline getirerek A’dan Z’ye üretim ve doğal lezzetin bir arada olduğunu da ekledi.

p1050448.jpg

BAYİLİKLER AÇILACAK

Gelecekte kendilerini bir marka olmanın yanı sıra lezzetin hiç değişmediği katkı maddesi olmadan insanlara hizmet etmenin mutluğunu yaşamak istediklerini dile getiren Aksüyek, Bizim beş yıllık planlarımız arasında abonelik ağımızı genişletmek ve Kahramanmaraş Merkezi başta olmak üzere tüm Türkiye’de bayilikler kurmak dedi.

Müşterilerine bayilik sistemiyle ulaştıklarını söyleyen Aksüyek, “Biz haftada iki gün abonelerimize Pazartesi, Perşembe günleri yoğurtlarını ücretsiz götürüyoruz. Toptan satışlarımızın yanında perakende olarak Binevler mahallesinde hizmet vermekteyiz” dedi.

Haber Fotoğraf: Ali Karaboğa

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.