Fonlabüyüsün’de yeni girişim projesi Gaziantep Teknopark’tan!

Fonlabüyüsün’de yeni girişim projesi Gaziantep Teknopark’tan!
Bir Halk Yatırım hizmeti olarak Paya Dayalı Kitle Fonlaması faaliyetinde bulunan Türkiye’nin kitle fonlama platformu Fonlabüyüsün, girişimciler ile yatırımcıları buluşturmaya devam ediyor.

Fonlabüyüsün’de yatırım turuna çıkan Non Nocere ve Afara, yatırım turlarını başarıyla tamamlayıp, toplamda 1140 yatırımcıdan talep toplayarak hayata geçti. Geleceğin şirketlerinde pay sahibi olma fırsatı sunan Fonlabüyüsün’deki yeni girişim projesi bu defa bir Gaziantep Teknopark kuluçka girişimi olan Tusmec Robotik Sürü Sistemleri Projesi.

Tusmec birçok sektöre uygun otonom heterojen sürü sistemler ve yazılımlarını üretmektedir. Heterojen sürü sistemleri, insan müdahalesi olmadan bağımsız olarak çalışabilen ve otonom olarak karar verme kapasitesine sahip bir teknoloji sunmaktadır.

İnsansız hava (İHA) ve kara araçlarıyla (İKA) entegre çalışan ve küresel pazarı hedefleyen Tusmec, öncelikle tarım ve lojistik sektörüne derin teknoloji odaklı çözümler geliştirmektedir. Görüntü izleme ve analiz kapsamında yazılım ve algoritma çalışmaları gerçekleştiren Tusmec, İHA ve İKA’lar sayesinde afet alanlarında da etkin şekilde kullanılarak, afetzedelere ulaşımda, arama kurtarma çalışmalarına hız kazandırmayı amaçlamaktadır. Tusmec, hedef sektörlerini eğlence, güvenlik ve savunma sanayi alanlarında da genişletmeyi planlanmaktadır.

Bireysel ve kurumsal yatırımcılar, Tusmec Projesi’ni www.fonlabuyusun.com internet adresinden inceleyebilir, tamamen dijital bir ortamda kolayca yatırım yapabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.