Garanti Bankası Genel Müdürü Özen,Sanko Holding’i Ziyaret Etti

Garanti Bankası Genel Müdürü Özen,Sanko Holding’i Ziyaret Etti
Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nu ziyaret etti.

 

Sanko Holding binasında gerçekleşen nezaket ziyaretine, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcıları Recep Baştuğ ve Erhan Adalı ile Bölge Müdürü Cenk Özsezginler ve Şube Müdürü Mehmet Şerefoğlu da katıldı.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, ziyaretin anısına Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen’e, Gaziantep el sanatları içerisinde özgün yeri bulunan bakır işleme “Hitit Vazo” ve Gaziantep Müzesi’nce hazırlanıp Sanko Holding’in sponsorluğundabastırılan “Belkıs Zeugma ve Mozaikleri” isimli bilimsel yayını armağan etti.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu ile Finans Direktörü Mustafa Günbulut ve Kurumsal Finansman Müdürü İlker Simitçi de ziyarette hazır bulundu.

MÜZE ZİYARETİ

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Sanko’yu ziyaretinin ardından, dünyanın en büyük mozaik müzesi olan Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi’ni de gezdi.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu ile birlikte müzeyi gezen Özen,  müze binası, mozaikler, freskler ve Mars Heykeli’nden etkilendiğini belirterek, kendilerine eşlik eden İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Aykanat’ın şahsında,eserlerin kurtarılması, restorasyonu ve “en güzel şekilde teşhirini sağlayanları” kutladığını söyledi.

655.20121109154111.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.