Germencik’te bir caddeye Hanifi Öksüz adı verildi

Germencik’te bir caddeye Hanifi Öksüz adı verildi
Kipaş Holding tarafından Aydın Germencik ilçesinde yapılan yatırımlar nedeniyle ilçede büyük bir caddenin adını Hanifi Öksüz caddesi olarak değiştirildi

(Maraş gündem- ÖZEL)

Kahramanmaraş’ın ilk holdingi olan Kipaş Holding, Kahramanmaraş’a yaptığı yatırımlar nedeniyle, neredeyse bu şehirde işsizliğin bitirilmesine en büyük katkıyı yaptı.

Onca sosyal yatırımları bu şehre kazandıran Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz’ün adını Kahramanmaraş Belediyesi bir caddeye vermeyi akıl edemezken, bu jesti Aydın iline bağlı Germencik Belediyesi yaptı.

Bilindiği gibi Kipaş Holdinge bağlı Maren Enerji Aydın Germencik’te jeotermal alanında yatırım yapıyor.

Germencik Belediye Meclisi aldığı bir karar ile ilçenin en güzel caddelerinden birine hemşehrimiz Hanifi Öksüz’ün adını verdi.

Kahramanmaraş’ta, onlarca tesis ve binlerce insana iş kapısı açan, özel okul kuran, çok sayıda okul ve sağlık kuruluşu yaparak devlete veren bu değerli iş adamımıza Kahramanmaraş Belediyesinin böyle bir jesti bu güne kadar yapmaması, bir ihmal mi yoksa kıskançlık mı?

Kimsenin tanımadığı ve bu şehir ile hiçbir ilgisi olmayan onlarca insanın isimlerini cadde, kütüphane ve diğer yerlere veren Kahramanmaraş belediyesine bir çağrı yapmak istiyoruz;

Bu kente yatırım yapan insanlara sağlığında vefa gösteriniz. Caddelere isimlerini veriniz.

Başka şehirler yatırımcılarına sahip çıkarlarken, bizlerin tam tersini yapıyor olmamızın bir sebebi olmalı.

Bu sebep kıskançlık ve çekememezlik değil de nedir?

Kahramanmaraş Belediyesi ilk Belediye meclis toplantısında, Hanifi Öksüz, Mehmet Balduk, Alişan Arıkan, Kadir Kurtul, Galip Çalık, Mehmet Kambur gibi isimleri şehrin çeşitli caddelerine isimlerini vererek vefamızı göstermeliyiz.

Öldükten sonra gösterilen vefanın da bir anlamı olmuyor? İnsanlar bazı güzellikleri sağlığında görmek ve bundan da mutlu olmak isterler…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum