Karaküçük, Kipaş KÇS Çimentoyu Tebrik Etti

Karaküçük, Kipaş KÇS Çimentoyu Tebrik Etti
Karaküçük Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi seçilen KÇS A.Ş.’yi ve KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öksüz’ü kutladı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ortaklığında TOBB ve Harvard Üniversitesi bünyesindeki AllWorld Network ile düzenlediği Türkiye 25 yarışması sonuçlandı. Açıklanan sonuca göre Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi seçilen KÇS Kahramanmaraş Çimento Beton Sanayi Ve Madencilik İşletmeleri A.Ş.’yi ve KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz’ü kutladı.

Karaküçük, Bu tablo hepimizi gururlandırmıştır. Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olmak KİPAŞ Holding ve Kahramanmaraş şehrinin başarısıdır. Bu güzide Holding bu şehirde doğdu ve elde ettiği başarıyı görüyoruz. Hanifi Öksüz, İbrahim Gümüşer ve Ahmet Öksüz beyler Kahramanmaraş’ın guru olmuşlardır. KİPAŞ Holding ve KÇS Çimento çalışanlarını da özel olarak tebrik ediyorum. Bu başarı Kahramanmaraş Ekonomisinin geldiği noktayı da çok iyi özetliyor. Kahramanmaraş Sanayicisi bilinçli bir şekilde büyüyor. Yapılan yatırımlar profesyonel bir çalışmanın bitiminde hayata geçiriliyor. Hata yapma riski yok. Nasıl Dünya’nın en iyi teknolojisini biz Kahramanmaraş olarak kullanıyorsak ve Dünya da bu konu da en iyi şehir konumundaysak bunun altında yatan profesyonellik ruhudur. Kahramanmaraş yatırımcısı sanayicisi yeni nesil şirketler kuruyor. Kurulan şirketler sadece para kazanma güdüsüyle değil profesyonel büyüme, kurumsallaşma ve doğru yönetim şekliyle ileri de daha da büyük başarılar elde edecektir. Türkiye’mizin 2023 Vizyonu var. Kahramanmaraş’ımızın da 2023 Vizyonu var. 2023 yılında Kahramanmaraş olarak Türkiye’nin en büyük 10 sanayi şehri arasına girmeyi hedefliyoruz. Yaptığımız yıllık ihracatla da Türkiye’nin en çok ihracat yapan şehirlerinden biri olmak istiyoruz”diye konuştu.

TEPAV’ın, TOBB ve Harvard Üniversitesi bünyesindeki AllWorld Network ile düzenlediği Türkiye 25 yarışması sonuçlandı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 25 şirketinin belirlendiği yarışmada birinciliği yüzde 2.609 büyüme ile KÇS Kahramanmaraş Çimento Beton Sanayi Ve Madencilik İşletmeleri A.Ş. aldı. İstanbul’dan Network Uluslararası Taşımacılık ve Tic.Ltd.Şti. ile Çebi İnşaat Mim. ve Müh.San.ve Tic. Ltd.Şti. ise 2. ve 3. oldular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.