ELBİSTAN POLİSİ UYUŞTURUCUYA GÖZ AÇTIRMIYOR

ELBİSTAN POLİSİ UYUŞTURUCUYA GÖZ AÇTIRMIYOR
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen bin 845 lira para ele geçirildi.

Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, ilçedeki uyuşturucu ticaretini önlemek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. NARKOTİM ve KOM ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu ilçe merkezindeki bir ikamete operasyon düzenledi. Evde bulunan 2 şahsı gözaltına alan ekipler, yaptıkları aramada 1 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeğe ait 25 adet fişek ele geçirdi. Ekipler ayrıca uyuşturucu paketlemede kullanılan folyo, uyuşturucu kullanmak için kova düzeneği, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bin 845 lira ve folyo içerisinde 0.63 gram toz esrara da el koydu.

Ekipler, evin yanında bekleyen ve şüpheli davranışlarda bulunan 2 şahsa da üst araması yaptı. Şahıslardan birinin üzerinde folyoya sarılı vaziyette 0.70 gram toz esrar ele geçirildi.

Operasyonda 3 şahsa uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken M.G. isimli şahıs uyuşturucu madde ticaretinden gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelinin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

ELBİSTAN POLİSİ UYUŞTURUCUYA GÖZ AÇTIRMIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.