ERKEKLER KENDİLERİNİ KADINLARA ANLATAMIYOR!

ERKEKLER KENDİLERİNİ KADINLARA ANLATAMIYOR!
Erkekler bir "kadına karşı nasıl davranmalı ya da davranmamalı" gibi sorular sorup cevaplamaya çalışıyoruz. İşte karşımıza böyle çelişkili cevaplar çıkıyor.

Erkekler bir "kadına karşı nasıl davranmalı ya da davranmamalı" gibi sorular sorup cevaplamaya çalışıyoruz. İşte karşımıza böyle çelişkili cevaplar çıkıyor. Bu çelişkilerden dolayı erkekler nasıl davranacaklarını bilmiyor;

Erkekler, yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal ikilemi içindedirler. Bundan dolayı tam olarak nasıl davranacaklarını bilmezler. “Erkekler nasıl davranmalıdır” diye sormaya çalışsam tam olarak cevabını söyleyemeyiz. Ee biz erkekleri anlamıyorsak; erkekler kendilerini nasıl anlatsın. İşte, erkeklerin bir türlü içinden çıkamadığı, kendini anlatmakta zorlandığı anlar;

En iyisi gelin erkeklerin nasıl davranacaklarını bilmemesine neden olan ikilemleri inceleyelim. Biz buna ‘erkeğin çilesi’ diyoruz.

Erkek ilk mesajı atınca ‘tacizci’ oluyor, atmazsa ‘cesaretsiz’ damgası yiyor.

İlk mesajı attıktan sonra gelen mesaja uzun cevap veriyor ve sohbeti ilerletmeye çalışıyorsan ‘Israrcı’ oluyor, cevabı geçiştirse ise ‘çabuk vazgeçiyor’ oluyor.

Bir yere davet ettiğinde ‘cinsellik olarak’ düşünülür, eğer davet etmezse ‘acaba benimle bir şeyler paylaşmak istemiyor mu’ düşüncesine neden oluyor.

Bir yerde görüp hoşlandığı zaman yanına gitse konuşsa ‘çapkın’, konuşmasa ise ‘özgüvenin eksik’ olur.

Sosyal medyada fotoğraflarını beğenip, yorum yapsa ‘Peşinden koşan’ olur, yapmasan ‘ilgisiz’ olur.

Tanıştıktan sonra günde bir kez aradığı zaman ‘İlgisiz’ olur, birçok kez ararsa ‘boğucu’ olur.

Pahalı hediye alsan ‘Beni parasıyla kandırıyor’ olur, ucuz hediye aldığında ise ‘özenmemiş, cimri’ olur.

Yalnız kaldığınızda dokunursa ‘Aklı fikri sekste’ olur, dokunmasa ‘beni beğenmedi mi yoksa' durumunda kalır.

Ayrılırken sevmediğini söylesen ‘beni kullandı’ olur, söylemesen ‘yalancı’ olursun.

Özetle Söylemek Gerekirse;

Ne yaparsan yap yanlış anlaşılmak isteniyorsa yapacağın bir şey yoktur.. Bu durum her konu için geçerlidir. Unutmayın ne anlamak isteniyorsa o anlaşılıyor zaten. Sizler için önemli olan içinizden geldiğiniz gibi davranmak, kadınların ne düşündüğüne bakarsanız o zaman ne yapacağınızı bilemezsiniz. Siz düşündüklerinizi yapın, belki o zaman sizi gerçekten anlamaya çalışan biri ile karşılaşırsınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.