ESKİ CHP GENEL BAŞKANI BAYKAL HASTANEYE KALDIRILDI

ESKİ CHP GENEL BAŞKANI BAYKAL HASTANEYE KALDIRILDI
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde tedavi altına alındı

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde tedavi altına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, gece rahatsızlanan Baykal, özel bir hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Baykal, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesine sevk edildi.

Bu arada, Baykal'ın eşi Olcay Baykal, eşinin hastaneye kaldırılması üzerine Ankara'ya gitmek için Antalya'daki evinden havalimanına hareket etti.

Bahçelievler Mahallesi Konyaaltı Caddesi'ndeki konutundan 2 yakınıyla birlikte çıkan Olcay Baykal, soruları yanıtsız bıraktı.

Kılıçdaroğlu Baykal'ı saat 11.00'de ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı Baykal'ı saat 11.00'de ziyaret edecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl: Anjiyo yapıldı

Baykal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Deniz Baykal'ın sabah erken saatlerde solunum sıkıntısı, yüksek ateş ve çarpıntı şikayetleriyle önce özel bir hastaneye kaldırıldığını belirten Bingöl, sonrasında ileri tetkik yapılmak üzere İbn-i Sina Hastanesi'ne transfer edildiğini söyledi.

Bingöl, "Bir pıhtı sonucu damar tıkanıklığı söz konusuydu ancak yapılan anjiyoyla damar açıldı, o pıhtının yarattığı sorunlar giderildi. Şu anda durumu iyi. İşlem bitmek üzere, oradan da yoğun bakıma alıp ilaçla takip edecekler. Korkulacak bir şey yok." bilgisini verdi.

Beyne giden bir damarda tıkanıklığın olduğunu ifade eden Bingöl, damarın tümüyle kapanmadığını, kısmi tıkanıklığın giderildiğini kaydetti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: Beyinde bir pıhtı atılmış

Hastaneye gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Yaşar, Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin "Ciddi bir şeyinin olmadığını ve şu anda tedavi altında olduğunu öğrendim." bilgisini verdi.

Daha detaylı bilgi alabilmek ve Baykal'ı görebilmek için hastaneye geldiğini aktaran Yaşar, "Doktorları biraz sonra bir açıklama yapacaklar ama beyinde bir pıhtı atılmış, o temizlenmiş. 'Herhangi bir sıkıntı yok' diye doktorlardan bizzat duydum. Sağlığının yerinde olduğunu söylediler." dedi.

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Ateş: Hayati tehlikesi yok

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş de Baykal'ın gribal bir enfeksiyon nedeniyle hastaneye geldiğini, bu sırada damarında tıkanıklık tespit edildiğini belirterek, bu tıkanıklığın ilaçla giderilmeye çalışıldığını söyledi.

Deniz Baykal'ın dün Strazburg'dan Ankara'ya geldiğini ifade eden Ateş, "Hayati tehlikesi yok. Tedavisi devam ediyor, doktor kontrolü altında. Sanırım kısa sürede sağlığına kavuşur." diye konuştu.

Ateş, Baykal'ın oğlu Hacettepe Üniversitesi Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Ataç Baykal'ın da hastanede Baykal'ın yanında bulunduğunu kaydetti.

 

ESKİ CHP GENEL BAŞKANI BAYKAL HASTANEYE KALDIRILDI

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.