GAZİLER VE AİLELERİNE KONYA, BURSA VE ÇANAKKALE GEZİSİ DÜZENLENDİ

GAZİLER VE AİLELERİNE KONYA, BURSA VE ÇANAKKALE GEZİSİ DÜZENLENDİ
Türkoğlu Belediyesi, bu defa ‘Kahramanlar Diyarından Şehitler Diyarına’ proje kapsamında, Kahramanmaraş  Muharip Gazileri ve ailelerine, sosyal ve kültür etkinlikleri kapsamında Konya ,Bursa ve Çanakkale gezi turu düzenledi.

Sosyal projelerine bir yenisini daha ekleyen Türkoğlu Belediyesi, bu defa ‘Kahramanlar Diyarından Şehitler Diyarına’ proje kapsamında, Kahramanmaraş  Muharip Gazileri ve ailelerine, sosyal ve kültür etkinlikleri kapsamında Konya ,Bursa ve Çanakkale gezi turu düzenledi.

 Konya, Bursa ve Çanakkale gezisi için Türkoğlu Belediyesi önünde toplanan gazi ve aileleri dualar eşliğinde yolculuğa başladılar.

 Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş “; Daha öncesinde, başarılı öğrencilerimize ve bayanlarımıza yönelik düzenlediğimiz Konya, Bursa ve Çanakkale gezimizi bu defa yaşayan tarihimiz olan Kahramanmaraş Muharip Gazilerimiz için düzenledik.  Bu vatan uğruna gözünü kırpmadan Kahramanca Savaşan ve gazilik gibi şerefli bir Mevki’ yi hak eden gazilerimizi manevi duyguların harman olduğu Çanakkale şehitliğimizi, ziyaret etmeleri için bu geziyi düzenledik. Her Türk evladının, mutlaka görmesi gereken on binlerce isimsiz kahramanı bağrında barındıran bu vatan toprağını ziyaret etmek, şehitlerimize bir Fatiha okumak gerektiği düşüncesi ile bu planlamayı yaptık.

Sağ salim gidip dönmelerini diliyor, ve bu gezinin gönüllerince geçmesini temenni ediyorum .” Diyerek konuştu.

Kahramanmaraş Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Tayfun Özbek ise konuşmasında; Kahramanlar diyarı Kahramanmaraş’tan, Şehitler diyarı Çanakkale’ye Gazi ve eşlerini gönderen Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a çok teşekkür ediyoruz.  

Konya, Bursa ve Çanakkale’ye giden muharip gazi aileleri, kendilerine bu fırsatı sunan Türkoğlu Belediye Başkan Osman Okumuş’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.