GENÇLERİN TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYACAĞINIZA YÜREKTEN İNANIYORUM

GENÇLERİN TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYACAĞINIZA YÜREKTEN İNANIYORUM
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı’nı bir mesaj yayınlayarak kutladı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı’nı bir mesaj yayınlayarak kutladı.

Başkan Güven Mesajında; “Değerli Afşinliler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı milletçe dayanışma içinde gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’a çıkışı millet olarak varlığımızı güçlendiren, umutları canlandıran, kaderimizi değiştiren, yolumuzu aydınlatan tarihi bir adımdır.

Türk Milleti’nin yokluklar ve imkânsızlıklar içerisinde, tükenmeyen gücünü, kudretini tüm dünyaya ispatladığı, gür sesi ile yankılar uyandırdığı önemli bir gündür. 19 Mayıs; Mustafa Kemal Atatürk’ün, memlekete ve millete ait bütün hayallerini, kararlarını yerine getirebilir olduğuna olan inancını arkadaşları ve Anadolu halkı ile paylaşıp, Amasya’dan, Erzurum’dan, Sivas’tan başlayarak bütün Anadolu’ya uzanan yolculuğunun ilk adımıdır.

Bu yönüyle 19 Mayıs, bağımsızlığımız adına bir dönüm noktası olmuş, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin ilanıyla, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarih sahnesinde güçlü biçimde yerini almasının yolunu açmıştır. Değerli gençler Sizlerin doğru ve kararlı adımlarla Türkiye’yi geleceğe taşıyacağınıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve siz değerli hemşerilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.