GÖKSUN TUFANBEYLİ YOLU İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI BAŞLADI

GÖKSUN TUFANBEYLİ YOLU İYİLEŞTİRME ÇALIŞMASI BAŞLADI
Göksun ilçesi ile Adana’nın Tufanbeyli ilçelerini birbirine bağlayan ve mevcut yola göre 12 kilometre daha kısa olan alternatif yolda iyileştirme ve asfalt çalışmaları başladı.

Göksun ilçesi ile Adana’nın Tufanbeyli ilçelerini birbirine bağlayan ve mevcut yola göre 12 kilometre daha kısa olan alternatif yolda iyileştirme ve asfalt çalışmaları başladı.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile iyileştirme ve asfalt çalışmalarına başladıkları Göksun-Göynük-Akçal-Tufanbeyli yolunda incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

Alternatif yol güzergahının hem ticari alışveriş hem de sosyal ilişkiler açısından Göksun’a sağladığı katkıya işaret eden Başkan Aydın, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bu yolun ilçe halkı tarafından da sürekli gündemde tutulduğunu belirten Başkan Aydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“İlçemizde belediye hizmetleri süratle devam ediyor. Şu anda yol yapım çalışmaları devam etmekte. Ben bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi arz ediyorum. Adana sınırı ile bağlantı yolumuzu bugün itibari ile yapmaktalar. Hem ticari alışverişimizi hem sosyal ilişkilerimizi hem de Termik Santralinde çalışan hemşerilerimizin ilçemize geliş gidişlerini kolaylaştırma yönünde bu alternatif yol bizim için çok önemli. İlçe halkımız tarafından da sürekli konuşulan bu bağlantının Yeşilkent tarafından yapılması durumunda daha da uzak olduğuydu. On kilometre kadar yolun kısalması için bu ulaşım yolunun daha iyi kullanılabilir hale getirilmesi çok arzu edilen bir şeydi. Bugün bu arzumuzu ve daha önce de Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetlerimiz aslında altmış sekiz mahallemizde devam ediyor. Ancak bugün Göynük ve Adana-Tufanbeyli bağlantı yolundayız. Diğer yollarımızda da sıcak asfalt çalışmamız ve kilit parke yol çalışmalarımız süratle devam ediyor. İnşallah halkımızı mutlu belediyecilikle buluşturma gayretlerimiz devam edecek.”

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.