Günün özeti

Günün özeti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kredi derecelendirme kuruluşlarına tepki göstererek, "Hala Türkiye'nin bu noktada istikrar ve güven vermediğini söyleyecek...

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Erdoğan'dan kredi derecelendirme kuruluşlarına tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kredi derecelendirme kuruluşlarına tepki göstererek, "Hala Türkiye'nin bu noktada istikrar ve güven vermediğini söyleyecek kadar ideolojik yaklaşım içerisinde patinaj yapıyorlar. Bunlara ya bu işi öğreteceğiz ya bu işi öğreteceğiz" dedi.

...

"Amacımız bölgede terör varlığını sona erdirmek"

Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye'nin milli güvenliğini tehdit eden hiçbir oluşum asla müsamahayla karşılanmayacak. Bu bizim en doğal hakkımızdır. Uluslararası hukuktan da, kendi hukukumuzdan da doğan bir haktır. Bizim amacımız bölgede terör varlığını sona erdirmek" dedi.

...

18 milyon öğrenci karne aldı

2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Yaklaşık 18 milyon öğrenci karnelerini alarak, yarıyıl tatiline çıktı.

...

Yolcu otobüsü dereye uçtu: 6 ölü, 29 yaralı

Muş ile Bingöl'ün Solhan ilçesi arasında ağır kış koşulları nedeniyle bir yolcu otobüsünün dereye uçması sonucu 6 kişi hayatını kaybederken 29 kişi yaralandı.

...

Ankara merkezli 12 ilde 6 sendikaya FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Ankara merkezli 12 ilde FETÖ kontrolünde faaliyet yürüten ve KHK ile kapatılan Aksiyon İş Konfederasyonuna bağlı 6 farklı sendikada yöneticilik yapan FETÖ şüphelisi 68 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

...

İstanbul'da şafak vakti narkotik operasyonu: 22 gözaltı

İstanbul'da narkotik polisi sabah saatlerinde Sarıyer'de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Polis helikopterinin havadan destek verdiği operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

...

İşte Türkiye Kupası'ndaki eşleşmeler

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, Riva'da yapılan kura çekiminin ardından belli oldu. Rakiplerini yenmeleri durumunda Beşiktaş ile Fenerbahçe yarı finalde karşılaşacak.

...

Makas atan otomobilin bariyerlere girme anı kameraya yansıdı

İstanbul Silivri'de yolda makas atarak ilerleyen otomobilin bariyerlere çarptığı kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.