HALK OTOBÜSÜ OKUL DUVARINDA ASILI KALDI

HALK OTOBÜSÜ OKUL DUVARINDA ASILI KALDI
İstanbul Ümraniye'de kontrolden çıkan halk otobüsü okulun istinat duvarını çarpıp yıktıktan sonra bariyerlere takılarak havada asılı kaldı.

İstanbul Ümraniye'de kontrolden çıkan halk otobüsü okulun istinat duvarını çarpıp yıktıktan sonra bariyerlere takılarak havada asılı kaldı. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, kaldırımda yürüyen bir kadın saniyelerle ölümden kurtuldu.

Olay, saat 11.00 sıralarında Ümraniye Tantavi Mahallesi Estergon Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki "131C" sefer numaralı halk otobüsü sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otobüs durağın hemen yanındaki Atatürk Ortaokulunun istinat duvarına çarptı. Çarpma sonucu duvar yıkılırken, otobüs bariyerlere takılarak havada asılı kaldı. Kaza esnasında öğrencilerin derste olması ve bahçede kimsenin olmaması sonucu faciadan dönüldü. Bazı öğrenciler ise bahçede oyun oynadıkları esnada olayın gerçekleştiğini iddia etti. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

KALDIRIMDA YÜRÜYEN KADIN ÖLÜMDEN SANİYELERLE KURTULDU

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, durduğu görülen halk otobüsü bir anda harekete geçiyor. Kısa bir süre sonra kontrolden çıkan otobüs istinat duvarına çarpıyor. Duvar çarpmanın etkisiyle okulun bahçesine yıkılıyor. Otobüs ise bariyerlere takılarak havada asılı kalıyor. Kaldırımda yürüyen bir kadın ise saniyelerle ölümden kurtuluyor.

(Doğan Can Cesur/İHA)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.