İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MEMUR ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MEMUR ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
İçişleri Bakanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda İçişleri Bakanlığı kendi bünyesinde görevlendirmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapacağını duyurdu. 

İçişleri Bakanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda İçişleri Bakanlığı kendi bünyesinde görevlendirmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapacağını duyurdu. 

İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda İçişleri Bakanlığı KPSS puanlı memur alımı yapacağını duyurdu.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MEMUR ALIYOR

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda alımların hangi pozisyonda gerçekleştirileceği de belirtildi. Buna göre İçişleri Bakanlığı memur alımını Bilişim Personeli pozisyonunda gerçekleştirecektir. Ayrıca KPSS puanı olan adaylar başvuru esnasında puanlarını bildirebileceklerdir. KPSS puanı olmayan adayların puanları 70 olarak alınacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan memur alım ilanına başvurular 2 Nisan 2018 tarihinde başlayacak. Söz konusu ilana başvurular 13 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını şahsen olarak İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - İnönü Bulvarı No:4 A-Blok Kat: 1 Bakanlıklar/ANKARA adresine yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra İçişleri Bakanlığı memur alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda İçişleri Bakanlığı tarafından "657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 (üç) yıllık, diğerleri için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak" şartları aranmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.