İl Başkanı Debgici Türkoğlu’nda

İl Başkanı Debgici Türkoğlu’nda
AK Parti Kahramanmaraş il Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve beraberindeki yürütme kurulu üyeleri, Türkoğlu İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

AK Parti Kahramanmaraş il Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve beraberindeki yürütme kurulu üyeleri, Türkoğlu İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un eşliğinde,ilk olarak Okçuluk ve Binicilik Eğitim Merkezini, sonrasında ise İmalı deresi rekreasyon alanı, yürüyüş yolu, meydan şelalesi ve son olarak da Millet meydanını ziyaret ederek, millet kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek hasbıhal ettiler.

40391284_1840215106092132_2178466468331520000_o.jpg

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un yapmış olduğu bu bir birinden güzel dev proje ve yatırımları yerinde inceleyen, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'a yapmış olduğu projelerden ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici; “Türkoğlu Belediye Başkanımız  Osman Okumuş’un davetlisi olarak Türkoğlu’nda yapılan hizmetleri yerinde görmek üzere Türkoğlu ilçemize geldik. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Öncelikle İmalı Çayı rekreasyon alanı olmak üzere, Türkoğlu’na yeni sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyor. Büyükşehir’imizle beraber yaptıkları yeşil alanlara istinaden biraz önce binicilik ve okçuluk eğitim merkezi alanında beraber gezdik. Orada kültürümüze nereden geldiğimizi sürekli anlatacak, geleceğimize taşıyacak kültürümüzün at biniciliği, atlı okçuluk hepsinin eğitim alanı olan kursiyerlerin olduğu bir tesis olmuş ellerine sağlık teşekkür ediyorum.

40463896_1840215312758778_7553921212427010048_o.jpg

Yine büyük bir proje olan Türkoğlu’nun göbeğinde, Türkoğlu’nun göz bebeği haline gelen İmalı Çayını etrafını, eski kirliliğinden kurtarmış ve güzel bir ıslah projesi yapmış. Modern ve sağlıklı binalar üretilmiş. Eski belediye binasını yıkıp, güzel bir belediye binası yapmış. Yeni belediye binasının hemen yanına hükümet konağı inşaatı devam ediyor, Türkoğlu’muz  güzelleşiyor. Tabi bunda Ak Parti belediyelerimizin, belediye başkanımızın çok emeği var. Tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Meclis üyelerimizden, teşkilat mensuplarımıza, milletvekillerimize, bu projelere emek veren yardımcı olan saygı değer bakanlarımıza ve genel başkan yardımcımıza teşekkür ediyorum. Türkoğlu artık metropol ilçe, çünkü Kahramanmaraş’ın merkeze en yakın ilçesi, biz görürüz, göremeyiz bilemem ama yakın bir tarihte, Türkoğlu, Kahramanmaraş merkez, Dulkadiroğlu ve Onikişubat birleşecek. Aradaki tüm sanayi tesisleri, organize sanayi yerleri ve yerleşim yerleri birleşecek, 3.büyük metropol ilçemiz  olarak da Türkoğlu’muz gelecek. Rabbim buraya hizmet edenlere, burada hizmet alanlara yardım eylesin, Allah kolaylık versin. Yaptığı hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, başarıların devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Çok değerli İl başkanımız ve başkan yardımcılarımız ilçemizi ziyaret ettiler. Bize her zaman destek verdiklerinden dolayı, burada vatandaşlarımız adına kendilerine saygılarımızı sunuyoruz. İl Başkanımızın da dediği gibi amacımız, geldiğimiz günden itibaren AK Partimizin ve reisimizin vermiş olduğu maddi desteklerle beraber, Türkoğlu ilçemiz büyük bir kalkınma içerisine girdi.

40464224_1840215049425471_3634325833235038208_o.jpg

Daha önceleri Kahramanmaraş’a yakınlığıyla dezavantaj oluştururken, bugün bu yakınlığı dezavantaja dönüştürdü. Onikişubat ve Dulkadiroğlu metropol ilçeleri gibi inşallah Türkoğlu’muzu Kahramanmaraş’a birleştirerek metropol  ilçe olması için uğraşıyoruz. Bunun içinde alt yapı çalışmalarımız bitti.

Park çalışmalarımız, meydan çalışmalarımız, resmi kurum çalışmalarımızı büyük oranda bitirdik. Geçen yıl itibari ile de 188 trilyon civarında, Türkoğlu ilçemize hükümetimizin, ilçe belediyemizin ve büyükşehir belediyemizin yatırımlarıyla da büyük bir yatırım aldık. 5 yılda da 1 katrilyona yakın bir bütçe ilçemize girdi. Çok büyük bir dönüşüm. Tabi burada en büyük emek, değerli il başkanımızla beraber, saygıdeğer teşkilatımızın, milletvekillerimizin ve hükümetimizin belediyelere vermiş oldukları destekleri en güzel şekilde kullandık. Bunun övüncünü yaşıyoruz, burada şuanda oturduğumuz meydanda, 4 seneden beri çalışıyorduk. 90 tane iş yeri,  kaymakam lojmanı, adliye lojmanı, belediye binası yıkıldı, 3 ay sonra da hükümet konağı da yıkılacak.

40464224_1840215049425471_3634325833235038208_o.jpg

Bir millet meydanı oluşturduk. Millet meydanının içerisinde, meydan kıraathanesi var. Çünkü bizim kırsal alanlarımız çok, vatandaşlarımız sabahleyin geldiği zaman burada oturup çaylarını kahvelerini ücretsiz bir şekilde içebilecekler, burada aynı zamanda açık hava kütüphaneleri oluşturuyoruz, yakında hizmete açacağız.

İmalı çayı rekreasyon projesiyle Türkoğlu’muz daha yaşanabilir bir ilçe haline gidiyor. Bu vesileyle il başkanımızın ve ekibinin Türkoğlu’na gelerek bize moral motivasyon vermelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.