İL MÜFTÜ YARDIMCISI SÜLEYMAN YAVUZ GÖREVİNE BAŞLADI

İL MÜFTÜ YARDIMCISI SÜLEYMAN YAVUZ GÖREVİNE BAŞLADI
Kayseri-Sarız İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta iken, Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcılığına atanan Süleyman Yavuz görevine başladı.  

Kayseri-Sarız İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta iken, Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcılığına atanan Süleyman Yavuz görevine başladı.  

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın en son yayınlanan “İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Atama ve Yer Değiştirme Kararnamesi” ile Kayseri Sarız İlçe müftüsü iken Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcılığına atanan Süleyman Yavuz yeni görevine başladı. Yeni Müftü yardımcısının ilk hayırlı olsun ziyaretçileri de daire personeli ile Din Gönüllüleri Ve Görevlileri Derneği yönetimi oldu.

Sıcak ve samimi geçen ziyarette Kahramanmaraş Din Gönüllüleri Ve Görevlileri Derneği Başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetimindeki heyet, İl Müftü Yardımcısı Süleyman Yavuz’a çiçek sundu, yeni görevinde başarılar diledi.

İl Müftü Yardımcısı Süleyman Yavuz Din Gönüllüleri derneğine teşekkür etti. Diyanet İşleri Başkanlığını cami hizmetinin birinci sırada hizmeti olduğunun altını çizen Müftü Yardımcısı Yavuz konuşmasında; “Aslında bu Cami hizmetini hocalarımızla beraber daha güzel yapabilmek birinci amacızdır. Bunun dışındaki hizmetlerimiz gerçekten buna destek, hazırlık ve daha iyiye götürme amacıyladır. O yönden burada hocalarımızın birlik ve beraberlik içinde olduğunu gördüm. İnşallah daha güzel hizmetleri beraberce yapacağız. Kahramanmaraş gibi milli ve manevi değerlere bağlı dindar, kahraman bir şehirde olmak beni sevindirdi. Buraya atanmaktan mutlu olduğumu belirtmek isterim. İnşallah burada güzel hizmetlere vesile oluruz.”şeklinde konuştu.

Ziyarette, Kahramanmaraş Din Gönüllüleri ve Görevlileri Derneği Başkanı Şevket Bozdağan ve yönetimden Cemal Geyik, Hasan Ali Bal, Şerafettin Buğdaycı, Mehmet Fındık, Trt Diyanet tv Muhabiri Hacı Ali Güneçıkan hazır bulundu.

Ziyaret toplu halde hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Aslen Nevşehir'li olan Süleyman YAVUZ hocamıza İl Müftü Yardımcılığı görevinde başarılar diliyoruz.

ÖZGEÇMİŞİ

1971 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı. İmam-Hatiplik görevine 1994 yılında başladı. 2003 yılında Erciyes İlahiyat Fakültesini, 2006 yılında Kayseri Dini Yüksek ihtisas Merkezini bitirdi. 2006-2010 yıllarında Yozgat-Yenifakılı ve Sorgun İlçelerinde Vaiz olarak çalıştı. 2010 yılında Elazığ-Palu ve 2013 Yılında Kayseri-Sarız İlçesine Müftü olarak atandı. Ekim 2017 tarihinde atandığı Kahramanmaraş İl Müftü yardımcılığı görevine devam etmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.