İMAM HATİP OKULLARI KAHRAMANMARAŞ’A KAZANDIRILIYOR

İMAM HATİP OKULLARI KAHRAMANMARAŞ’A KAZANDIRILIYOR
Onikişubat Belediyesi insan odaklı hizmet üretmeye ve öncelikli hizmetlerinin her zaman eğitim olduğunu yaptığı örnek yatırımlarla göstermeye devam ediyor.

Onikişubat Belediyesi insan odaklı hizmet üretmeye ve öncelikli hizmetlerinin her zaman eğitim olduğunu yaptığı örnek yatırımlarla göstermeye devam ediyor.  Eğitimin ve gençliğin önemini bir kez daha vurgulayan Onikişubat Belediyesi İmam Hatip Okullarının bu millet için ayrı bir öneme sahip olduğunu inşa ettiği okullarla vurguluyor.

img_8702.jpg

 Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından Kale ve Kurtlar Mahallesi’ne yaptırılan, yapım aşaması tamamlanmış Kale Anadolu İmam Hatip Lisesi, yapımı devam eden Kurtlar İmam Hatip Ortaokulu’nu ve yurtların inşaatlarını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ile birlikte gezerek, yapım aşamaları hakkında bilgiler aldı.

  Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gençliğin önemine vurgu yaparak, “Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda yapılan çalışmalara destek oluyoruz. Geleceğimiz olan gençlerden büyük ümitlerimiz var Okul burada, yurt burada. Kız erkek ayrımı yok. Bütün çocuklarımızı okutacağız inşallah” diye konuştu.

   Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Başkan Hanefi Mahçiçek ile çalışanlardan tek tek bilgiler aldı, çalışmaların ne durumda olduğu hakkında bilgiler edindi.

img_8708.jpgimg_8711.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.