İŞ BANKASI TAKİP MEMURU ALIM İLANI YAYIMLADI

İŞ BANKASI TAKİP MEMURU ALIM İLANI YAYIMLADI
İş Bankası ilgili şubelerinde görevlendirmek adına takip memuru alımı yapacağını açıkladı.

İş Bankası ilgili şubelerinde görevlendirmek adına takip memuru alımı yapacağını açıkladı. İş Bankası tarafından yayımlanan takip memuru alım ilanında yer alan başvuru koşulları ve ilana başvuru sürecine ilişkin tüm ayrıntıları siz okuyucularımıza haberimizde yayımlıyoruz.

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayımladı. 

İŞ BANKASI TAKİP MEMURU ALIM İLANI YAYIMLADI

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların Takip Memuru pozisyonuna yapılacağı bildirildi. 

Yayımlanan ilanda ayrıca alım yapılacak Takip Memurlarının, bankanın İstanbul ve Gaziantep'te bulunan şubelerine yapılacağı duyuruldu. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

İş Bankası alım yapacağını açıkladığı Takip Memuru pozisyonuna başvuru yapacak adayların bazı şartları sağlamalarını istiyor. 

Bankanın İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nden yayımlanan ilan metninde yer alan başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

İş Bankası Takip Memuru alım ilanına başvuru yapacak adayların haiz olmaları gereken başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olmak, Yazılı sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, İstanbul ve Gaziantep şehirlerinde ikamet etmek, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak veya muaf tutulmak, Hukuk Bürolarında veya şirketlerin hukuk departmanlarında daha önce fiilen takip memurluğu yapmış olmak, İş Bankası tarafından daha önce yapılan sınavlardan birinin mülakat sınavlarından başarısız olmamak, Sağlık durumu Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, kamu haklarından mahkum olmamak ve seyahat engeli bulunmamak. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanına başvuru süreci 26 Mart tarihinde sonra erecek. İlana başvurular ise cv.isbank.com.tr adresi üzerinden elektronik olarak yapılacak. İş Bankası şube veya müdürlükleri üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.