İŞÇİLERİ TAŞIYAN MİNİBÜS DEREYE UÇTU: 12 YARALI

İŞÇİLERİ TAŞIYAN MİNİBÜS DEREYE UÇTU: 12 YARALI
Patates toplayan işçileri taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, çoğunluğu kadın 12 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde patates toplayan işçileri taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, çoğunluğu kadın 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, köye patates toplamaya giden işçileri taşıyan Nurettin Ç., idaresindeki 03 SL 102 plakalı minibüs, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol sağ tarafındaki dereye uçtu. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık görevlileri ile jandarma ekipleri tarafından minibüsten çıkarılarak ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi başta olmak üzere çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada şoför Nurettin Ç., Sultan Karakuyu, Naciye Gümüş, Ümmü Gülsüm, Hacer Örencik ile ismi henüz belirlenemeyen 7 kişi yaralandı.

Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu ve bir çoğunun ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edildikleri belirtildi.

 

İŞÇİLERİ TAŞIYAN MİNİBÜS DEREYE UÇTU: 12 YARALI

İŞÇİLERİ TAŞIYAN MİNİBÜS DEREYE UÇTU: 12 YARALI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.