İŞKUR ARACILIĞIYLA 133 MEMUR VE İŞÇİ ALIMI YAPILIYOR 

İŞKUR ARACILIĞIYLA 133 MEMUR VE İŞÇİ ALIMI YAPILIYOR 
Kamu kurumları, Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapmaya devam ediyorlar.

Kamu kurumları, Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapmaya devam ediyorlar. Bu haberimizde siz okuyucularımıza İşkur üzerinden yayımlanan belediye, öğretmenevi, polisevi ve sulama birlikleri personel alım ilanlarını derledik. 

Devlete bağlı kurumlar kendi internet siteleri üzerinden, Devlet Personel Başkanlığı veya İşkur aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapmaya devam ediyorlar. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza Türkiye İş Kurumu üzerinden personel alım ilanı yayımlayan kurumların ilanlarını derledik. 

Söz konusu personel alım ilanlarında yer alan detaylar şu şekilde, 

ALIM YAPACAĞINI AÇIKLAYAN KURUMLAR

Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesi üzerinden personel alımı için yayımlayan kurumların listesini siz ziyaretçilerimize aktarıyoruz. 

İşkur aracılığıyla ilan yayımlayan kurumlar, 

Çatalzeytin Öğretmenevi Ve Aso Müdürlüğü, Ünye Öğretmenevi Ve Akşam Sanat Okulu, Akkuş Öğretmenevi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü İktisadi İş, DKK Gölcük Tersane Komutanlığı, Baltalimanı  Polisevi Şube Müdürlüğü, İvriz Sağ Sahil Sulama Birliği, Niğde Emniyet Müdürlüğü Kantini, Gündoğmuş Belediye Başkanlığı, Cevdetiye Sulama Birliği, Aksu Karaöz Sulama Birliği, Azdavay Belediye Başkanlığı, Taşlıçay Belediye Başkanlığı, Kestel Sulama Birliği, Bükardi Belediyesi, Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlığı, Armutlu Belediye Başkanlığı, Zamantı Sulama Birliği Başkanlığı, Turgutlu Sulama Birliği Başkanlığı, Horasan Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt Belediye Başkanlığı Sinanpaşa Belediye Başkanlığı, Yamula Mansap Sulama Birliği, Saray Sulama Birliği, Truva Sulama Birliği.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMLARI YAPILACAK?

Yukarıda personel alım ilanı yayımlayan kurumlar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına çeşitli eğitim seviyelerinden mezun olmuş adaylar başvuru da bulunabilecekler. 

Yayımlanan ilanlarda yer alan açık pozisyonlar ise şu şekilde, 

Şoför-İtfaiye Aracı, Kimyager, Elektrik Teknikeri, Makam Şoförü, Ziraat Mühendisi, Muhasebe Uzmanı, Gıda Mühendisi, Otobüs Kaptanı (Şoförü), Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü, Temizlik Görevlisi, Büro İşçisi, Su Arıza İşçisi, Yemekhane işçisi, Kamyon Şoförü, Otobüs Kaptanı (Şoförü), Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), Usta Öğretici (Aşçılık), Mutfak Görevlisi, Sulama Sistemleri Montaj İşçisi, Su kanalı işçisi, Ölçüm Aletleri Teknisyeni (Gemi), Elektronik Teknisyeni, Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri Ve Boru Tesisatçıları, Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı, Bahçıvan, Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı, Kasap(Mezbaha Kesim İşçisi), Atık Toplayıcısı, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Bilgi İşlem Destek Elemanı, Restoran Yöneticisi, Garson, Ön Muhasebeci, Konkasör Operatörü (Kırma-Eleme), 

İLANLARA BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye geneli farklı illerde bulunan kurumlar Türkiye İş Kurumu'nun web sayfasından yayımladıkları ilanlar ile memur ve işçi alımı yapıyorlar. 

Kurumlar tarafından yayımlanan bu ilanlara başvuruda bulunacak adayların ise ilan metinlerinde yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Söz konusu ilanlarda yer alan başvuru koşulları şu şekilde, 

Genel Şartlar, ''Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak)'' 

Özel Şartlar, ''Alım yapılacak unvana göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Varsa Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına sahip olmak, Varsa kurum tarafından talep edilen sertifika ve belgelere sahip olmak, Alım yapılacak kadroya göre tecrübeli veya tecrübesiz olmak. bazı kadrolar için sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanmak ''

İLANLARA BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ve siz okuyucularımıza yukarıda detaylarını aktardığımız personel alım ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. 

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar ise başvurularını İşkur'un  internet sitesine üye olduktan sonra elektronik olarak ya da İşkur Müdürlükleri aracılığıyla şahsen yapacaklardır. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.