İŞKUR  KAMU PERSONELİ ALIMI YAPIYOR

İŞKUR  KAMU PERSONELİ ALIMI YAPIYOR
Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alım ilanına başvurular devam ediyor. 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alım ilanına başvurular devam ediyor. 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının remi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda İŞKUR KPSS en az 60 puan ile 5 adet sözleşmeli programcı ve 6 adet sözleşmeli çözümleyici personel alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü sözleşmeli kamu personeli alımı için başvuru yapacak olan adaylar başvurularını şahsen olarak gerçekleştireceklerdir. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No:42 Kat:1 ANKARA (İrtibat Tel: 0 312 216 3138-3143) adresine yapacaklardır. Söz konusu başvurular 28 Şubat 2018 tarihi mesai bitimine kadar "www.iskur.gov.tr" web adresinde yayımlanan ilan ekindeki dilekçe ve istenilen diğer belgeler ile gerçekleştirilecektir.

YAZILI SINAV YAPILACAKTIR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü sözleşmeli kamu personeli alımı yazılı sınav yapılarak gerçekleştirilecektir. Söz konusu sınav ise 14 Mart 2018 tarihinde uygulanacaktır. Ayrıca söz konusu sınav Ankara'da yapılacaktır.

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Buna göre ilana başvuru yapacak olan adayların  657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz bulunmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayların Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları ve 2016 yılı9nda yapılan KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda YDS şartı da aranmaktadır. Bu kapsamda adayların YDS'den D düzeyinde puan almış olmaları gerekmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.