Kadir Ardıç: ‘’Kampımız verimli geçti’’

Kadir Ardıç: ‘’Kampımız verimli geçti’’
Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden olan 1920 Maraşspor 2. Devre hazırlıkları için Antalya’da 10 gün kamp yaparak Kahramanmaraş’a döndü.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden olan 1920 Maraşspor 2. Devre hazırlıkları için Antalya’da 10 gün kamp yaparak Kahramanmaraş’a döndü.

   Devre arası hazırlıklarını Antalya’da yapan Turkuaz Beyazlı ekipte 10 gün süren Antalya kampı sona erdi. Hazırlıklarını tamamlayan Turkuaz Beyazlı ekip kamp boyunca yaptığı 4 hazırlık maçı ile tüm oyuncuların form durumunu da görmüş oldu.

1920marassporantalya.jpg

Takımın Antalya kampını değerlendiren Teknik  Direktör Kadir Ardıç yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi çoğunluğu Kahramanmaraşlı oyunculardan kurulu genç bir kadromuz var. Bazı arkadaşlarla yollarımız ayrıldı ve Takıma çoğunluğu altyapıdan olmak üzere yeni oyuncular katıldı. Yönetim Kurulumuz ile yapılan istişare toplantıları sonucunda takım oluşturma gayreti içerisinde yeni arkadaşlarımızı kadromuza dahil ettik. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız takıma erken uyum sağlayarak kampa güzel görüntü vermeye başladı. Kampımız son derece verimli geçti diyen Teknik direktör Kadir Ardıç, Çok şükür sorunsuz ve verimli bir kamp dönemi geçirdik. Kampımızı günde çift idman yaparak gerçekleştirdik. Oynadığımız hazırlık maçlarında sonuçlardan çok oynanan futbol ve mücadele bizleri mutlu etti. Sakatlık vermeden kampımızı tamamladık. Sporcularımıza 2 gün izin verdik. Ligde ilk oynayacağımız Fidanspor maçına pazartesi gününden itibaren kendi tesislerimizde toplanarak başlayacağız. Dedi.

dsc_0061.jpgkdrardickamp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.