KAHRAMANMARAŞ ASKF YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, KSÜ’DE

KAHRAMANMARAŞ ASKF YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, KSÜ’DE
ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Önal, Kahramanmaraş ASKF yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Önal, Kahramanmaraş ASKF yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette spor alanında yapılan çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunulurken, Kahramanmaraş ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Önal, Rektör Deveci’ye federasyonun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade eden Rektör Deveci, Üniversite olarak spor faaliyetlerinin her zaman destekçisi olduklarını söyledi.

Samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu ve Andırınlılar Derneği Başkanı Ahmet Kolutek de hazır bulundu.

2-20171118102108.jpg3-20171118102108.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.