Kahramanmaraş Göksun halkı da doğalgaz istiyor

Kahramanmaraş Göksun halkı da doğalgaz istiyor
Kahramanmaraş’a bağlı Göksun ilçesinde yaşayan vatandaşlarda ilçelerine doğalgaz getirilmesini istiyorlar

Kahramanmaraş’a bağlı Göksun ilçesinde yaşayan vatandaşlarda ilçelerine doğalgaz getirilmesini istiyorlar

Kahramanmaraş’ta Pazarcık, Türkoğlu, Onikişubat, Dulkadiroğlu ilçeleri doğalgaz hizmeti almaktadır. Elbistan ve Afşin ilçelerinde ise doğalgaz altyapı çalışmaları devam ederken Göksun ilçesinde yaşayan vatandaşlarda doğalgaz hizmetinden faydalanmak istiyor.

Maraş Gündem haber merkezine ve elektronik posta adresine Göksun ilçesinde yaşayan vatandaşlar doğalgaz taleplerini dile getiren elektronik postalar atarak konuyu gündeme getirmemizi istiyorlar.

Ahmet demir isimli vatandaş yazdığı elektronik posta da taleplerini şöyle dile getirmektedir.

‘Kahramanmaraş - Göksun ilçesinde yaşamaktayım. İlimizin birçok ilçesine doğalgaz gelmesine rağmen Göksun ilçemize hala doğalgaz gelmemiştir. 2018 yılı içinde geleceği daha önceleri ifade edilmiş ancak yılın yarısı bitmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmamıştır. Günümüz şartlarında doğalgaz büyük bir ihtiyaçtır. Göksun soğuk bir memleket olup doğalgaz daha da büyük bir önem arz etmektedir. 50 binden fazla nüfusuyla Göksun doğalgazı sonuna kadar hak etmektedir. Bu konunun gündeme gelmesi için haber yapılmasını sizlerden istiyorum. Saygılarımla Ahmet Demir’

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.