Kahramanmaraş MHP’de üç ilçe başkanı değişti

Kahramanmaraş MHP’de üç ilçe başkanı değişti
MHP Elbistan ve Onikişubat ilçe başkanı değişti. Elbistan’a atama yapıldı. Onikişubat ise yakında Andırın'a da atama yapıldı

MHP Elbistan ve Onikişubat ilçe başkanı değişti. Elbistan’a atama yapıldı. Onikişubat ise yakında

31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimler için partiler seçim çalışmalarına başlarken il Başkanları, ilçe başkanları adaylık için görevlerinden birer ikişer istifa etmeye başladılar.

Bu gün Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Belediye Başkan aday adaylığını gerekçe göstererek görevinden ayrıldı. Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker’in yerine yönetimden bir ismin ilçe başkanı olması bekleniyor.

ELBİSTAN İLÇESİNDE OLAYLI AYRILIK

Elbistan ilçe Başkanı Ali Demir ile İl Başkanı Ertuğrul Doğan arasındaki sürtüşmeler son günlerde sosyal medyada aleni bir şekilde tartışılırken bu gün Ali Demir Genel Merkez tarafından görevden alınırken yerine Ramazan Kılıç atandı.

Ali Demir ise sosyal medya hesabından ayrılışını şu paylaşım ile yaptı:

Çok Kıymetli Dava arkadaşlarım,

Genel merkezimizin takdiri üzerine MHP Elbistan ilçe başkanlığında görev değişikliği olmuştur. Ömrünü bu davaya adamış ve hiçbir beklentisi olmadan hizmet eden biri olarak bu tercihe saygı duyuyorum ve 1kasım sonrası olduğu gibi bugünden sonrada Liderimin Emrinde Davama hizmet için çalışmaya devam edeceğim. 3 dönemdir her ilçe kongresinde değerli dava arkadaşlarımın tercih ve teveccühü ile ilçe başkanı seçildim. Bu süreçte kutsal davam uğruna harcamış olduğum emek ve hizmetlerim helal olsun. Şu gerçeğine herkesin bilmesi gerekir ki bu davadan hiç kimsenin alacağı yok Ama herkesin vefa borcu vardır. Elbistanımızın layık olduğu ve dava arkadaşlarımın partimize gelince muhatap bulduğu elinden gelen hizmet ve yardımı yapan bir ilçe başkanı oldum. Görevde bulunduğum sekiz yıl boyunca birlikte gece gündüz demeden kutsal davamız uğruna hizmet için bana destek veren öncelikle beraber görev yaptığım yönetim kurullarının değerli üyelerine ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Özellikle Büyük Yapalak Kasabasında partili arkadaşlarıma iyi ve kötü günde bana destek olup yanımda bulunan tüm partili partisiz hemşehrilerime ayrıca teşekkür ediyorum. Saygılarımla

ANDIRIN İLÇESİ DE EL DEĞİŞTİRDİ

Andırın ilçe başkanı olarak bu güne kadar görev yapan Adnan Aslantaş görevden alınmış yerine ise İbrahim Miral atandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.